https://www.traditionrolex.com/15
https://www.traditionrolex.com/15
Blizzard XCS IQ orange + IQ-LT 10 - LSS0043
https://www.traditionrolex.com/15
volkl
head
blizzard
tecnica
holmenkol
poc
leki

Blizzard XCS IQ orange + IQ-LT 10

Kód: LSS0043
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Blizzard
Dostupnost:Skladem
Naše cena: 4 799 Kč s DPH
Běžná cena: 7 499 Kč
Sleva: 2 700 Kč
{{cluster.nazev}}
Blizzard  XCS IQ orange + IQ-LT 10

Kategorie:   allround (50% upravená, 50% neupravená sjezdovka ) Lyžař:   turisticko sportovní  Rozměry:   114-70-98 Délky a rádius:   153 cm (m), 160 cm (14.5 m), 167 cm (m) Jádro:   dřevěná konstrukce-hranol Konstrukce:   Sandwich Compound , IQ system, Xframe, Cap Sidewall Vázání:   IQ-LT 10, váha lyžaře cca 50-95 kg

 

Popis:

Nová turisticko sportovní univerzální lyže od Blizzardu pro sezónu 2011/2012 s dřevem vyztuženou  konstrukcí se snahou o libovolnou délku oblouku pro jízdu jak na upravené sjezdovce tak i občasné zabloudění mimo. Lyže se širší geometrií (70 mm střed) umožňuje lepší průjezdnost i v měkčích odpoledních podmínkách. Lyže vhodná do středních rychlostí, v delším oblouku již nestabilní.

Nebudeme Vám tvrdit jako na jiných webech, že za tuto cenu dostáváte model lyže sportovního charakteru. Bohužel zázraky se nedějí a za méně peněz je bohužel i méně muziky. Nechceme tyto modely zatracovat, ale je potřeba si narovinu říci, že tyto konstrukce pod různým označením a v různých barvách budou dobře sloužit pouze turistickému lyžaři, který neklade na lyže vyšší požadavky. 

V případě, že jste spíše pomalejší lyžař, příliš se do lyží neopíráte a hledáte tolerantní nenáročný model, na horách příliš času nestrávíte, může být toto správná volba pro Vás.
Doporučená délka: - 15 až -5 cm od výšky postavy

 

 

Nezapomínejte ovšem, že i dokonalou lyži je možné zkazit špatným servisem. Až 30% charakteru lyže dělá servis. Proto jsme v posledních letech kladli nejvíce důraz na zlepšení servisní činnosti naší firmy. V této sezóně již mohu potvrdit, po kladných zkušenostech z minulé sezóny, že jsme schopni nabídnout špičkový servis Vašich lyží za rozumné ceny. Poradíme s úhlováním, strukturou, opravou, atd.. Nabízíme nejen servis na strojích Montana, ale i ruční servis prováděný profesionálem se zkušenostmi s úpravou lyží v závodech světového poháru. Více o našem servisu zde.

Vyzkoušejte náš servis a uděláme pro Vaše lyže maximum.

Blizzard 11/12:

Nový majitel od sezóny 2010, nové konstrukce, nové geometrie prokrojení, velké investice do závodního oddělení a noví jezdci. Snaha návratu Blizzardu na výsluní, tak by se dala charakterizovat nová kolekce lyží Blizzard pro sezónu 2011/2012. Že se mu tato snaha vyplácí, je vidět i na výsledcích v loňských testech, kde se Blizzard pravidelně řadil do první čtyřky v kategorii. Některé nové modely jsme již testovali a můžeme potvrdit, že pro mnohé lyžaře budou velkým překvapením. Výborné držení na hraně, rychlejší odezva, stabilita v oblouku.Výborná kvalita za stále velmi rozumné ceny. U konstrukce Sandwich Compound Sidewall nově řešený systém IQ pro ještě lepší přenos síly na hranu lyže.

Stačí tedy si správně vybrat model lyže a věříme, že budete spokojeni. S výběrem Vám rádi poradíme.

Vázání IQ
Ideální systém kolejnicového propojení lyže + vázání vyvinuté společnosti Blizzard a Marker zaručující jak snadnou montáž, tak špičkový přenos síly na hranu lyže bez jakýchkoliv ztrát.