https://www.traditionrolex.com/15
volkl
head
blizzard
tecnica
holmenkol
poc
leki

Blizzard WSC IQ white 12/13 + IQ-LT 10

Kód: LSS0734
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Blizzard
Dostupnost:Skladem
Naše cena: 5 999 Kč s DPH
Běžná cena: 9 999 Kč
Sleva: 4 000 Kč
{{cluster.nazev}}
Blizzard WSC IQ white 12/13 + IQ-LT 10
Kategorie:   crosscarve (50% upravená - 50% neupravená sjezdovka)
Lyžař:   turisticko-sportovní až sportovní
Rozměry:   120-73-104
Délky a rádius:   143 cm (12.0 m), 153 cm (13.0 m), 160 cm (14.0 m), 167 cm (15.0 m), 174 cm (16.0 m)
Jádro:   dřevěná konstrukce (jeden hranol)
Konstrukce:   Integral Sidewall, Powerfrane, Fiberglas
Vázání:   IQ-LT 10, váha lyžaře cca 50-95 kg
(základní řada vázání od Markru pro systém IQ Blizzard s rychlou montáží a snadným přestavením na jakoukoliv velikost boty)

 

Popis:

Zcela nový turisticko-sportovní až sportovní model lyže univerzálního charakteru od Blizzardu pro sezónu 2012/2013 se stále ještě kvalitní konstrukcí vyztuženou dřevem WSC IQ white. Ideální na středně dlouhý oblouk pro jízdu jak na upraveném terénu tak na občasné vyjetí mimo upravenou sjezdovku. Sidewall boční hrana pro vyšší torzní tuhost lyže a lepší přenos síly na hranu. Geometrie lyže se širší koncepcí (73 mm střed) umožňuje lepší průjezdnost i v měkčích podmínkách. Výborné držení na hraně na tvrdém podkladu i při středně vysokých rychlostech. Výborný turisticko-sportovní charakter crossové lyže při zachování i určité tolerance vůči chybám lyžaře.

Hledáte nenáročnou lyži s dřevěnou výztuží, nechce se Vám do lyží příliš investovat a budete ochotni se smířit, že lyže již nebude tak stabilní ve vysokých rychlostech? Potom jste u jedné z variant v nižší cenové relaci, která ještě nabízí i nějaké to potěšení v jízdních vlastnostech. Vždy bude bohužel platit za méně peněz méně muziky a u nás Vám bohužel med okolo pusy mazat nebudeme, ale pro lyžaře, kteří se chtějí občas celkem slušně povozit jsou tyto varianty velmi povedené.

Doporučená délka: -15 až -0 cm od výšky postavy

 

Nezapomínejte ovšem, že i skvělou lyži je možné zkazit špatným servisem. Až 30% charakteru lyže dělá servis. Proto jsme v posledních letech kladli nejvíce důraz na zlepšení servisní činnosti naší firmy. V této sezóně již mohu potvrdit, po kladných zkušenostech z minulé sezóny, že jsme schopni nabídnout špičkový servis Vašich lyží za rozumné ceny. Poradíme s úhlováním, strukturou, opravou, atd.. Nabízíme nejen servis na strojích Montana, ale i ruční servis prováděný profesionálem se zkušenostmi s úpravou lyží v závodech světového poháru. Více o našem servisu zde.

Vyzkoušejte náš servis a uděláme pro Vaše lyže maximum.

Blizzard 12/13:
Nový majitel Tecnica Group od sezóny 2010, nové konstrukce, nové geometrie prokrojení, velké investice do závodního oddělení a noví jezdci. Snaha návratu Blizzardu na výsluní, tak by se dala charakterizovat další nová kolekce lyží Blizzard pro sezónu 2012/2013. Výsledky v loňských testech napovídají, že se snaha vyplácí. Všechny testované modely se dostavají do top čtyřky. Některé modely jsme již měli možnost testovat a můžeme potvrdit, že pro mnohé lyžaře budou tyto modely příjemným překvapením. Lepší držení na hraně, rychlejší odezva, stabilita v oblouku. Výborná kvalita za stále velmi rozumné ceny. U konstrukce Sandwich Compound Sidewall nově řešený systém IQ pro ještě lepší přenos síly na hranu lyže.

Vázání IQ
Ideální systém kolejnicového propojení lyže + vázání vyvinuté společnosti Blizzard a Marker zaručující jak snadnou montáž, tak špičkový přenos síly na hranu lyže bez jakýchkoliv ztrát.

Kopírovaní našich stránek.

Upozorňujeme, že webové stránky nebo jakákoliv jejich část, obrázky produktů, popisy produktů včetně technických údajů, desing webových stránek jsou naším duševním vlastnictvím a nesmí být bez našeho souhlasu žádným způsobem zkopírovány nebo jinak využity. V případě porušení této právní doložky se vystavujete nebezpečí dle § 121/2000 Sb.