https://www.traditionrolex.com/15
volkl
head
blizzard
tecnica
holmenkol
poc
leki

Leki hole Worldcup Racing Comp Jr. - TR-S

Kód: LSS1068
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Leki
Dostupnost:Skladem
Naše cena: 1 710 Kč s DPH
Běžná cena: 2 140 Kč
Sleva: 430 Kč
{{cluster.nazev}}
Leki hole Worldcup Racing Comp Jr. - TR-S
   
Délky: 90 - 120 cm
Barva: červená- žlutá
Průměr: 14*0,8 mm/ 12 mm
Materiál: HTS 5.5/ Composite

Popis:

Zcela nový zužovaný model  juniorských  holí Leki Worldcup Racing Comp Jr., používaný nejen u juniorského závodního lyžování. Výrazné barevné pojetí. Vysoká pevnost materiálu a velmi velká odolnost nástřiku holí je jednou z předností, který tento model nabízí. Další předností je osazení kvalitních hrotů, které Vás nezklamou ani na tvrdém podkladu. Jedná se o užší profil - 16 mm provedení. V delších délkách vhodné hole nejen pro juniory, ale i pro nižší váhu a menší výšku v kategorii dospělých lyžařů. Samozřejmostí je osazení systému Trigger S.

Trigger S
Unikátní rychloupínací systém přichycení hůlky k rukavici pomocí očka v rukavici (Leki rukavice přizpůsobené pro tento systém) nebo použití přiloženého poutka pro nasazení na jakoukoliv rukavici. Jedinečný bezpečnostní systém, který si velmi rychle oblíbíte. Univerzální poutko na jakoukoliv rukavici v ceně holí.

Dodáváme race sortiment pro přední týmy v ČR včetně servisní činností na strojním vybavení Montana. Zabýváme se dodávkami nejenom závodních lyží, ale i dodávkami servisního vybavení Holmenkol, Vola, atd.. Vykrýváme za zvýhodněné ceny i veškerý sortiment Leki, POC, atd..
.