https://www.traditionrolex.com/15
volkl
head
blizzard
tecnica
holmenkol
poc
leki

Volkl Racetiger JR Red 150 cm + vázání Marker 7

Kód: LSS5535
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Völkl
Dostupnost:Skladem
Naše cena: 2 300 Kč s DPH
{{cluster.nazev}}
Volkl Racetiger JR Red 150 cm + vázání Marker 7
Použitá lyže  
Stav: dobrý
   
Kategorie: juniorská , délka 150 cm
   
   
   
   
   
  
 

Použitá juniorská lyže v délce 150 cm. Vázání Marker 7.

 

 

 

Nezapomínejte ovšem, že i dokonalou lyži je možné zkazit špatným servisem. Až 30% charakteru lyže dělá servis. Proto jsme v posledních letech kladli nejvíce důraz na zlepšení servisní činnosti naší firmy. V této sezóně již mohu potvrdit, po kladných zkušenostech z minulé sezóny, že jsme schopni Vám nabídnout špičkový servis Vašich lyží za rozumné ceny. Poradíme s úhlováním, strukturou, opravou, atd.. Nabízíme nejen servis na strojích Montana, ale i ruční servis prováděný profesionálem se zkušenostmi s úpravou lyží v závodech světového poháru. Více o našem servisu zde.

Vyzkoušejte náš servis a uděláme pro Vaše lyže maximum!

Vázání rMotion

Nový od sezóny 2011/2012 systém kolejnicového propojení lyže + vázání + deska vyvinuté společnostmi Völkl a Marker zaručující jak snadnou montáž, tak špičkový přenos síly na hranu lyže bez jakýchkoliv ztrát. Možnost rychlého přestavení vázání na jakoukoliv velikost boty. Deska je nově vrtaná přímo do lyže a poté systémové řešení propojení deska a vázání.

Kopírování našich stránek.

Upozorňujeme, že webové stránky nebo jakákoliv jejich část, obrázky produktů, popisy produktů včetně technických údajů, desing webových stránek jsou naším duševním vlastnictvím a nesmí být bez našeho souhlasu žádným způsobem zkopírovány nebo jinak využity. V případě porušení této právní doložky se vystavujete nebezpečí dle § 121/2000 Sb.