https://www.traditionrolex.com/15
https://www.traditionrolex.com/15
Lyže Völkl Deacon 80 + vázání Lowride XL 13 FR Demo GW - LSS5090
https://www.traditionrolex.com/15
volkl
head
blizzard
tecnica
holmenkol
poc
leki

Lyže Völkl Deacon 80 + vázání Lowride XL 13 FR Demo GW

Kód: LSS5090
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Völkl
Dostupnost:Skladem
Naše cena: 13 300 Kč s DPH
Běžná cena: 20 990 Kč
Sleva: 7 690 Kč
{{cluster.nazev}}
Lyže Völkl Deacon 80 + vázání Lowride XL 13 FR Demo GW
Kategorie: allmountain (špičkový výkon na sjezdovce i v neupraveném terénu)
Lyžař: vysoce sportovní
Rozměry: 128 - 80 - 111
Délky a rádius: 162 cm (13.9), 167 cm (14.8 m), 172 cm (15.8 m), 177 cm (16.9 m), 182cm (17.9 m)
 
Jádro: 3 D Full SensorWoodCore
Konstrukce: XTD Tip & Tail Rocker , P-Tex 2100, Powered by Steel
Vázání: Lowride XL 13 FR Demo GW, DIN 5-13, váha lyžaře cca 50-125 kg
(zcela nové kvalitní vázání s kovovou výztuží paty pro sportovního až vysoce sportovního lyžaře s rozšířenou konstrukcí, D-označuje možnost rychlého přestavení vázání na jakoukoliv velikost boty)

 

Popis:

Zcela nová vysoce sportovní univerzálka řady allmountain od Völklu - Deacon 80 pro sezónu 2019/2020. Velmi dobré držení na tvrdém až zledovatělém podkladu i ve velmi vysokých rychlostech, výborné chování i ve volném terénu a měkčích podmínkách díky širšímu středu 80 mm pod botou. Měkčí, komfortnější model oproti variantě Deacon 84. Ideální varianta do středně dlouhého až dlouhého oblouku. Novinka využívající koncept průhybu lyže Tip and Tail Rocker u tohoto modelu se snahou o vysoce sportovní až závodní pojetí. Styčné body skluznice jsou posunuty blíže ke středu lyže a umožňují lepší točivost v pomalejší rychlosti a při rychlejší jízdě po zapojení celé délky dociluje lyže v delším oblouku vyšší stability. Díky tomuto systému tyto lyže zažívají i návrat k prodlužování délky lyží a to cca o 10 cm než byli zákazníci v poslední době zvyklí.

Deacon 80 - nástupce jedné z nejlépe prodávaných širokých univerzálek na trhu v minulých sezónách RTM 80. Všichni testéři tohoto modelu a modelu Deacon 84 výrazně uspokojeni nejen v chování v měkčím terénu, kde se dá tato vlastnost díky šíři očekávat, ale hlavně pro svoji až neuvěřitelnou univerzálnost i na tvrdých až zledovatělých tratích, kde Vám nabídnou tyto lyže stále velmi dobré chování zvláště ve středně dlouhém až dlouhém oblouku. Pro nejnáročnější klientelu je v nabídce vyšší model Deacon 84.

Doporučená délka: -5 cm až +10 cm od výšky postavy

Pozor hlavně na volbu délky, protože směšně působí stížnost pod svahem, že tento model nesedí a má jej dotyčný pod bradu. Prodejce, který mu tento model prodal, by nejspíše měl dostat "za uši". Nebojte se jít klidně přes výšku postavy, rádi Vám s výběrem poradíme.

V případě jakýchkoliv dotazů na tento model nás můžete kontaktovat.

 

Nezapomínejte ovšem, že i dokonalou lyži je možné zkazit špatným servisem. Až 30% charakteru lyže dělá servis. A zvláště u modelů, kde se kalkuluje s požadavkem na špičkové držení na hraně ve vysokých rychlostech, je požadavek na kvalitní servis o to větší. Proto jsme v posledních letech kladli nejvíce důraz na zlepšení servisní činnosti naší firmy. Po kladných zkušenostech z uplynulých sezon, můžeme potvrdit, že jsme schopni Vám nabídnout špičkový servis Vašich lyží za rozumné ceny. Poradíme s úhlováním, strukturou, opravou, atd.. Nabízíme nejen servis na strojích Montana, ale i ruční servis prováděný profesionálem se zkušenostmi s úpravou lyží v závodech světového poháru. Více o našem servisu zde.

Vyzkoušejte náš servis a uděláme pro Vaše lyže maximum!

Vázání iPT Motion 
Ideální systém kolejnicového propojení lyže + vázání vyvinuté společnostmi Völkl a Marker zaručující jak snadnou montáž, tak špičkový přenos síly na hranu lyže bez jakýchkoliv ztrát.

Kopírování našich stránek.

Upozorňujeme, že webové stránky nebo jakákoliv jejich část, obrázky produktů, popisy produktů včetně technických údajů, desing webových stránek jsou naším duševním vlastnictvím a nesmí být bez našeho souhlasu žádným způsobem zkopírovány nebo jinak využity. V případě porušení této právní doložky se vystavujete nebezpečí dle § 121/2000Sb.