https://www.traditionrolex.com/15
https://www.traditionrolex.com/15
Lyže Blizzard Quattro 6.9 Ti 18/19 + vázání BLIZZARD TPX 12 DEMO - LSS8045
https://www.traditionrolex.com/15
volkl
head
blizzard
tecnica
holmenkol
poc
leki

Lyže Blizzard Quattro 6.9 Ti 18/19 + vázání BLIZZARD TPX 12 DEMO

Kód: LSS8045
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Blizzard
Dostupnost:Dodání do 2 dnů
Naše cena: 12 499 Kč s DPH
Běžná cena: 20 799 Kč
Sleva: 8 300 Kč
{{cluster.nazev}}
Lyže Blizzard Quattro 6.9 Ti 18/19 + vázání BLIZZARD TPX 12 DEMO
Kategorie:   crosscarve race (70% upravená - 30% neupravená sjezdovka)
Lyžař:   sportovní až vysoce sportovní
Rozměry:   116-69-100
Délky a rádius:   153 cm (10.0 m), 160 cm (10.5 m), 167 cm (12.0 m), 174 cm (16.0 m), 181 cm (17.5 m)
Jádro:   dřevěná sendvičová konstrukce
Konstrukce:   IQ suspension dřevěná sendvičová konstrukce; dvojité titanové a karbonové zesílení; Quattro technologie; C-Spine technologie; GripWalk; DuraTec; 100% side wall
Vázání:   Xcell 12 Demo, váha lyžaře cca 50-115 kg
(vysoce kvalitní vázání od Markru pro systém IQ Blizzard s kovovou výztuží paty pro sportovní až vysoce sportovní lyžaře)

 

Popis:

Nový, přepracovaný druhý nejvyšší model řady Quattro od Blizzardu na sezónu 2018/2019 pro vysoce sportovní lyžaře na krátký oblouk u délek 153, 160, 167 cm a na dlouhý oblouk u délky 174 a 181cm na převážně upravený terén. Měkčí varianta modelu Quattro RS. Stále výborné držení na tvrdém podkladu i ve vysokých rychlostech. Jedna z nejpoctivějších konstrukcí v lyžích v této době, kdy se každý výrobce snaží lyže ošidit jak se dá. Druhá nejvyšší řada Quatrro má vnitřní konstrukcí totožné dva modely. Tento užší Quattro 6.9 Ti 69mm pod botou široký určený spíše na upravenou sjezdovku a druhý Quttro 8.4 Ti široký pod botou 84mm dle nových trendů, všestranější i do neupraveného terénu. Právě Quttro 8.4 Ti najdete v naší nabídce taktéž.

Více jak špičkové hodnocení řady Quattro v testech, ve většině ski-testech jasná jednička mezi top univerzálkami. Jeden z řady modelů potvrzující návrat Blizzardu mezi přední výrobce lyží. Pro tuto sezónu osazení technologie C-Spine pro lepší tlumení vibrací a změna uložení dřev v jádře pro zdokonalení již tak výborné lyže. Jste dobrým lyžařem? Vyzkoušejte.

Doporučená délka: -15 až -0 cm od výšky postavy

 

Poradenství a cena:

Naší prioritou je odborné poradenství, individuální přístup a servis na kamenné prodejně v Praze, kterou provozujeme od roku 1995. E-shop je snaha o přehled části sortimentu, který nabízíme. Pro aktuální cenovou nabídku a radu ohledně výběru lyží a ostatního sortimentu nás prosím kontaktujte.

 

Nezapomínejte ovšem, že i dokonalou lyži je možné zkazit špatným servisem. Až 30% charakteru lyže dělá servis. Proto jsme v posledních letech kladli nejvíce důraz na zlepšení servisní činnosti naší firmy. V této sezóně již mohu potvrdit, po kladných zkušenostech z minulých sezon, že jsme schopni nabídnout špičkový servis Vašich lyží za rozumné ceny. Poradíme s úhlováním, strukturou, opravou, atd.. Nabízíme nejen servis na strojích Montana, ale i ruční servis prováděný profesionálem se zkušenostmi s úpravou lyží v závodech světového poháru. Více o našem servisu zde.

Vyzkoušejte náš servis a uděláme pro Vaše lyže maximum.

Blizzard 18/19:
Nový majitel Tecnica Group od sezóny 2010, nové konstrukce, nové geometrie prokrojení, velké investice do závodního oddělení a noví jezdci. Výsledky v posledních letech jasně ukazují, že snaha se vyplatila. Všechny testované modely se dostavají do top čtyřky. I z osobních zkušeností můžeme potvrdit, že pro mnohé lyžaře budou tyto modely velmi příjemným překvapením. Lepší držení na hraně, rychlejší odezva, stabilita v oblouku. Výborná kvalita za stále velmi rozumné ceny.

Vázání IQ
Ideální systém kolejnicového propojení lyže + vázání vyvinuté společnosti Blizzard a Marker zaručující jak snadnou montáž, tak špičkový přenos síly na hranu lyže bez jakýchkoliv ztrát.

Kopírovaní našich stránek.

Upozorňujeme, že webové stránky nebo jakákoliv jejich část, obrázky produktů, popisy produktů včetně technických údajů, desing webových stránek jsou naším duševním vlastnictvím a nesmí být bez našeho souhlasu žádným způsobem zkopírovány nebo jinak využity. V případě porušení této právní doložky se vystavujete nebezpečí dle § 121/2000 Sb.