https://www.traditionrolex.com/15
volkl
head
blizzard
tecnica
holmenkol
poc
leki

Lyže Blizzard QUATTRO S 76 19/20 + vázání Marker TPX 12 DEMO

Kód: LSS5033
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Blizzard
Dostupnost:Skladem
Naše cena: 11 499 Kč s DPH
Běžná cena: 20 799 Kč
Sleva: 9 300 Kč
{{cluster.nazev}}
Lyže Blizzard QUATTRO S 76 19/20 + vázání Marker TPX 12 DEMO
Kategorie:   crosscarve - allmountain race (50% upravená - 50% neupravená sjezdovka)
Lyžař:   sportovní až vysoce sportovní
Rozměry:   126-76-107 (182 cm)
Délky a rádius:   158 cm (13.0 m), 166 cm (14.5 m), 174 cm (15.0 m), 182 cm (17.0 m)
Jádro:   dřevěná sendvičová konstrukce
Konstrukce:   Dřevěná sendvičová konstrukce Sidewall; dvojité titanové a karbonové zesílení; Racing construction, C-Spine Core; C-Armor 2.0, GripWalk; DuraTec; Full Camber
Vázání:   Marker TPX 12 Demo, váha lyžaře cca 50-115 kg
(vysoce kvalitní vázání od Markru pro systém Blizzard s kovovou výztuží paty pro sportovní až vysoce sportovní lyžaře)

 

Popis:

Zcela nový model řady Quattro od Blizzardu na sezónu 2019/2020 pro sportovní až vysoce sportovní lyžaře se snahou univerzálního charakteru i pro jízdu v měkčích podmínkách v tomto modelu spíše inklinující ke středně dlouhému až delšímu oblouku. Výborné držení na tvrdém podkladu i ve  vysokých rychlostech. Jedna z nejpoctivějších konstrukcí v lyžích v této době, kdy se každý druhý výrobce snaží lyže ošidit jak se dá. Druhá Druhý nejvyšší model řady Quatrro má vnitřní konstrukcí totožné dva modely. Tento širší univerzálnější model Quattro S 76 se 76mm pod botou široký určený spíše pro středně dlouhý oblouk  i do neupravených podmínek a druhý Quttro S 70 široký pod botou 70mm určený pro středně dlouhý až kratšíí oblouk převážně na upravený podklad. Quattro S 76 je měkčí variantou modelu Quattro RS 76 se stále vysoce kvalitní plnědřevěnou konstrukcí vyztuženou titanalem.

Radikální změna u Blizzardu v celé horní řadě Quattro pro letošní sezónu 2019/2020 s modely o šíři pod botou 70 a 76mm. Právě pro zákazníky, kteří již měli strach s modely Quattro RX, 8.4Ti budou právě tyto varianty vhodnou volbou. I když byly modely RX a 84Ti výbornou variantou pro sportovně laděné zákazníky, přeci jenom zvláště pro nižší váhové kategorie byly RX a 8.4Ti již trochu neobratné. Šíře 76mm dovoluje velmi dobré chování i v měkčích podmínkách a nabídne snadnější ovládání i v  "nižších" rychlostech. Potřeba je připomenout u těchto modelů velmi kvalitní vnitřní konstrukci, poctivé hrany i skluznice.

Blizzard dnes patří k nejprogresivnějším značkám na trhu Již od roku 2010 patří do skupiny Tecnica group, která investuje do této značky až neuvěřitelné prostředky do vývoje. Radikální změny co cca dva roky a vždy posunutí hranic kam až posunout kvalitu lyží. To vše velmi kladně hodnoceno snad ve všech odborných testech-poslední roky vždy v kategoriích na předních pozicích. Prodáváme Blizzardy již od roku 1995 a za ty léta byly doby dobré i zlé, od roku 2010 jsou změny neuvěřitelné a dnes můžete vyzkoušet, když si v kolekci správně vyberete jak funguje Blizzard, když je ve skvělé formě.

Doporučená délka: -15 až -0 cm od výšky postavy

 

Poradenství a cena:

Naší prioritou je odborné poradenství, individuální přístup a servis na kamenné prodejně v Praze, kterou provozujeme od roku 1995. E-shop je snaha o přehled části sortimentu, který nabízíme. Pro aktuální cenovou nabídku a radu ohledně výběru lyží a ostatního sortimentu nás prosím kontaktujte.

 

Nezapomínejte ovšem, že i dokonalou lyži je možné zkazit špatným servisem. Až 30% charakteru lyže dělá servis. Proto jsme v posledních letech kladli nejvíce důraz na zlepšení servisní činnosti naší firmy. V této sezóně již mohu potvrdit, po kladných zkušenostech z minulých sezon, že jsme schopni nabídnout špičkový servis Vašich lyží za rozumné ceny. Poradíme s úhlováním, strukturou, opravou, atd.. Nabízíme nejen servis na strojích Montana, ale i ruční servis prováděný profesionálem se zkušenostmi s úpravou lyží v závodech světového poháru. Více o našem servisu zde.

Vyzkoušejte náš servis a uděláme pro Vaše lyže maximum.

Kopírovaní našich stránek.

Upozorňujeme, že webové stránky nebo jakákoliv jejich část, obrázky produktů, popisy produktů včetně technických údajů, desing webových stránek jsou naším duševním vlastnictvím a nesmí být bez našeho souhlasu žádným způsobem zkopírovány nebo jinak využity. V případě porušení této právní doložky se vystavujete nebezpečí dle § 121/2000 Sb.