https://www.traditionrolex.com/15
volkl
head
blizzard
tecnica
holmenkol
poc
leki

Lyže Head WC REBELS E-SPEED PRO 2022/2023

Kód: LSS6519
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Head
Dostupnost:Skladem
Naše cena: 16 230 Kč s DPH
Běžná cena: 20 290 Kč
Sleva: 4 060 Kč
{{cluster.nazev}}
Lyže Head WC REBELS E-SPEED PRO 2022/2023

 

Kategorie: obřačka (špičkový výkon na upravené sjezdovce)
Lyžař: sportovní až vysoce sportovní
Rozměry: 119-68-99 (180cm)
Délky a rádius: 170 cm (16.1 m), 175 cm (17.1 m), 180 cm (18.0 m), 185 cm (19.1 m)
Jádro: celodřevěné sendvičové
Konstrukce: Sendvičová konstrukce Graphene Worldcup, EMC, technologie inteligence, závodní strukturovaná skluznice UHM C, deska Race Plate WRC14
Vázání: dodáváno bez vázání, deska připravena pro vázání Head (Tyrolia), dodáme dle požadavku

 

V ceně namontovaná deska Raceplate WCR 14 Short 

 

Popis:

Nová oblíbená velmi povedená komerční obřačka pro sezónu 2022/2023 s již "rozumným" krojením pro středně dlouhý až dlouhý oblouk osazená pevnější deskou Raceplate WCR 14 používanou u modelů RD pod názvem WC Rebels e-Speed Pro se závodní konstrukcí pro jízdu na převážně upraveném svahu. Možnost využití tlumícího prvku Dampener Kit. Dle trendů rozšířená konstrukce pod botou 68mm pro lepší chování i v měkčím terénu. Kvalitní plnědřevěná konstrukce vhodná i pro vyšší váhovou kategorii lyžařů se sportovními ambicemi. Lyže osazená od loňské sezóny osvědčenou technologii EMC. Systém, který dokáže ovlivnit podélnou tuhost lyže v její zadní části. Tento čip v sobě akumuluje energii, kterou automaticky vrací zpět a zvyšuje tak dynamiku lyže. Lyže jsou díky této technologii živější při výjezdu z oblouku a klidnější. Výborné držení na tvrdém až zledovatělém podkladu i při velmi vysokých rychlostech.

I když systém EMC může vyvolat na mnoha tvářích úsměv, pravdou je, že lyže vyniká výbornou stabilitou na hraně a její dynamika je prostě úžasná.

Vysoce sportovní charakter lyže při zachování i určité tolerance vůči chybám lyžaře. Lyže vhodná pro lyžaře, který hledá špičkový přenos síly na hranu, vysokou stabilitu i ve vyšších rychlostech a netroufá si vybírat v kategorii lyží pro Masters natož v kategorii nově krojených lyží men nebo lady Fis.

 

Doporučená délka: 0 až +10 cm k výšce postavy

Poradenství a cena:

Naší prioritou je odborné poradenství, individuální přístup a servis na kamenné prodejně v Praze, kterou provozujeme od roku 1995. E-shop je snaha o přehled části sortimentu, který nabízíme. Pro aktuální cenovou nabídku a radu ohledně výběru lyží a ostatního sortimentu nás prosím kontaktujte.

 

Nezapomínejte ovšem, že i dokonalou lyži je možné zkazit špatným servisem. Až 30% charakteru lyže dělá servis. A zvláště u modelů, kde se kalkuluje s požadavkem na špičkové držení na hraně ve vysokých rychlostech, je požadavek na kvalitní servis o to větší. Proto jsme v posledních letech kladli nejvíce důraz na zlepšení servisní činnosti naší firmy. Po kladných zkušenostech z uplynulých sezon můžeme potvrdit, že jsme schopni Vám nabídnout špičkový servis Vašich lyží za rozumné ceny. Poradíme s úhlováním, strukturou, opravou, atd.. Nabízíme nejen servis na strojích Montana, ale i ruční servis prováděný profesionálem se zkušenostmi s úpravou lyží v závodech světového poháru. Více o našem servisu zde.

Vyzkoušejte náš servis a uděláme pro Vaše lyže maximum!

Kopírování našich stránek.

Upozorňujeme, že webové stránky nebo jakákoliv jejich část, obrázky produktů, popisy produktů včetně technických údajů, desing webových stránek jsou naším duševním vlastnictvím a nesmí být bez našeho souhlasu žádným způsobem zkopírovány nebo jinak využity. V případě porušení této právní doložky se vystavujete nebezpečí dle § 121/2000 Sb.