https://www.traditionrolex.com/15
volkl
head
blizzard
tecnica
holmenkol
poc
leki

Lyže WC Rebels e-Race SW RP EVO 14 22/23 + vázání FF 11 GW

Kód: LSS6525
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Head
Dostupnost:Skladem
Naše cena: 18 300 Kč s DPH
Běžná cena: 22 880 Kč
Sleva: 4 580 Kč
{{cluster.nazev}}
Lyže WC Rebels e-Race SW RP EVO 14 22/23 + vázání FF 11 GW
Kategorie:   slalomka (špičkový výkon na upravené sjezdovce)
Lyžař:   vysoce sportovní
Rozměry:   122-68- 102 (170cm)
Délky a rádius:   160 cm, 165 cm, 170 cm (14.4 m), 175 cm, 180 cm
Jádro:   celodřevěné sendvičové
Konstrukce:   Sendvičová konstrukce Graphene Worldcup, EMC, technologie inteligence, závodní strukturovaná skluznice UHM C Base, deska Race Plate EVO
Vázání:   Head FF11 GW, DIN 4-11, váha lyžaře cca 50-105 kg
(vysoce kvalitní vázání s full diagonal pro sportovní až vysoce sportovní lyžaře)

Možno dodat i bez vázání za nižší cenu - cena na vyžádání, tel.608 330 814

 

Popis:

Nová odladěná "crosscarve slalomka" pro trh od Headu pro sezónu 2022/2023 Head WC Rebels E-Race RP EVO se stejnou konstrukcí jako model iSL se širším využitím ve středně dlouhém oblouku na převážně upraveném terénu s měkčí deskou RP. Snaha o univerzálnější slalomku. Zcela nová od sezóny 2017/2018 rozšířená konstrukce 68mm pod botou pro lepší průjezdnost i mírně rozoranou sjezdovkou. Lyže osazená kvalitní poctivou plnědřevěnou sendvičovou konstrukcí a technologii EMC. EMC posiluje podélnou ohebnost lyže v její zadní části. Tento čip uvolňuje automaticky dle ohybu lyže svoji energii a zvyšuje dynamiku lyže při výjezdu z oblouku. Lyže se tak stává živější a rychleji akceleruje při výjezdu z oblouků. Samozřejmě je tato technologie diskutabilní, ale pravdou je, že skladba konstrukce se výrobci daří a odezva lyží na Vaše povely je exkluzivní. Špičkové držení na hraně i na zledovatělém podkladu při velmi vysokých rychlostech. Vysoce sportovní charakter lyže. Při jízdě v neupraveném terénu je potřeba větší kontrola lyže. Deska Race Plate RP.

Jestliže umíte doopravdy dobře lyžovat a hledáte vyšší dynamiku v krátkém oblouku, rádi Vám připravíme nabídku na RD (Racing provedení) provedení slalomky, kterou máme v nabídce taktéž.

S výběrem konkrétního modelu Vám rádi v případě zájmu poradíme. 


Doporučená délka: -15 až -5 cm od výšky postavy

 

Poradenství a cena:

Naší prioritou je odborné poradenství, individuální přístup a servis na kamenné prodejně v Praze, kterou provozujeme od roku 1995. E-shop je snaha o přehled části sortimentu, který nabízíme. Pro aktuální cenovou nabídku a radu ohledně výběru lyží a ostatního sortimentu nás prosím kontaktujte.

 

Nezapomínejte ovšem, že i dokonalou lyži je možné zkazit špatným servisem. Až 30% charakteru lyže dělá servis. Proto jsme v posledních letech kladli nejvíce důraz na zlepšení servisní činnosti naší firmy. V této sezóně již mohu potvrdit po kladných zkušenostech z minulé sezóny, že jsme schopni Vám nabídnout špičkový servis Vašich lyží za rozumné ceny. Poradíme s úhlováním, strukturou, opravou, atd.. Nabízíme nejen servis na strojích Montana, ale i ruční servis prováděný profesionálem se zkušenostmi s úpravou lyží v závodech světového poháru. Více o našem servisu zde.

Vyzkoušejte náš servis a uděláme pro Vaše lyže maximum!

Kopírování našich stránek.

Upozorňujeme, že webové stránky nebo jakákoliv jejich část, obrázky produktů, popisy produktů včetně technických údajů, desing webových stránek jsou naším duševním vlastnictvím a nesmí být bez našeho souhlasu žádným způsobem zkopírovány nebo jinak využity. V případě porušení této právní doložky se vystavujete nebezpečí dle § 121/2000 Sb.