https://www.traditionrolex.com/15
volkl
head
blizzard
tecnica
holmenkol
poc
leki

Lyže Völkl Flair 76 Elite + vázání VMotion 10 GW L

Kód: LSS9004
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Völkl
Dostupnost:Skladem
Naše cena: 8 490 Kč s DPH
Běžná cena: 12 499 Kč
Sleva: 4 009 Kč
{{cluster.nazev}}
Lyže Völkl Flair 76 Elite + vázání VMotion 10 GW L
Kategorie: allmountain-allround (40% upravená a 60% neupravená sjezdovka)
Lyžařka: turisticko-sportovní až sportovní
Rozměry: 124-76-105
Délky a rádius: 147 cm (11.8 m), 154 cm (12.7 m),161 cm (14.2 m)
Jádro: dřevěné Dual Wood Core Light
Konstrukce: Center Sidewall
Vázání: VMotion 10 GW L, DIN 4-10, váha lyžařky cca 40-95 kg 

 

 

Popis:

Nov dámská univerzálka nové řady Flair charakteru crosscarve-allmountain od Völklu pro sezónu 2019/2020 pod označením Flair 76 Elite se dřevem vyztuženou konstrukcí. Nástupce modelu Viola se širší geometrií 76mm pod botou pro lepší chování v měkčích odpoledních podmínkách.Lyže se snahou o co největší univerzálnost, vhodná na kratší až středně dlouhý oblouk. Užší patka umožňuje klidné vyjetí z oblouku. Lyže tolik "nekope"  při sešlápnutí při výjezdu a dovolí dobře i smýkaný oblouk. Ideální vlastnost v případě, že lyžařka ještě ne zcela ideálně zvládá carvový oblouk. Jedna z nejlépe hodnocených dámských lyží ve ski testech pro středně zdatné lyžařky. Ideální do kratšího až středně dlouhého oblouku. Měkčí a tedy ještě o něco tolerantnější lyže vůči chybám lyžařky než  dámský model od Völklu Flair SC. Vyznačuje se stále dobrým držením na hraně i na tvrdém podkladu ve středně vysokých až vyšších rychlostech, zvláště u nižší váhy lyžařky. Díky šíři středu 76 mm zvládá dobře i průjezd měkčím a neupraveným terénem.Výborný kompromis cena - výkon + velmi povedený desing.

Jste středně zdatná lyžařka, hledáte co nejvíce všestraný model, ale nechcete již do lyží "dupat" od rána do večera? Toto je dle našich zkušeností jedna z dalších velmi povedených variant na trhu. Při trochu razantnějším způsobu jízdy nebo vyšší váze si zkuste prohlédnout modely Flair SC, SC Carbon, Flair 79 nebo Flair 81 Carbon , které jsou v torzi o něco tužší a nabídnou tedy lepší držení na tvrdém podkladu a přitom nejsou taktéž náročné na zvládnutí. Jednoduše za trochu více peněz, více muziky. V lyžích je rozdíl a po vyzkoušení modelů Völkl se systémem Bio-Logic často zjistíte, že umíte daleko lépe lyžovat než jste si myslela. Samozřejmě v určitých mezích. Velmi zdařilé spojení kvalitní lyže s desingovým doplňkem pro drahou polovičku.


Doporučená délka: -15 až -0 cm od výšky postavy

 

Poradenství a cena:

Naší prioritou je odborné poradenství, individuální přístup a servis na kamenné prodejně v Praze, kterou provozujeme od roku 1995. E-shop je snaha o přehled části sortimentu, který nabízíme. Pro aktuální cenovou nabídku a radu ohledně výběru lyží a ostatního sortimentu nás prosím kontaktujte.

 

Nezapomínejte ovšem, že i dokonalou lyži je možné zkazit špatným servisem. Až 30% charakteru lyže dělá servis. A zvláště u lyží, kde se kalkuluje s požadavkem na špičkové držení na hraně ve vysokých rychlostech, je požadavek na kvalitní servis o to větší. Proto jsme v posledních letech kladli nejvíce důraz na zlepšení servisní činnosti naší firmy. Po kladných zkušenostech z uplynulých sezon, můžeme potvrdit, že jsme schopni Vám nabídnout špičkový servis Vašich lyží za rozumné ceny. Poradíme s úhlováním, strukturou, opravou, atd.. Nabízíme nejen servis na strojích Montana, ale i ruční servis prováděný profesionálem se zkušenostmi s úpravou lyží v závodech světového poháru. Více o našem servisu zde.

Vyzkoušejte náš servis a uděláme pro Vaše lyže maximum!

Vázání VMotion 
Systém kolejnicového propojení lyže + vázání vyvinuté společnostmi Völkl a Marker zaručující jak snadnou montáž, tak výborný přenos síly na hranu lyže. Kolejnice není zapuštěna do bloku lyže jako u systému iPT, přesto jsou zde zachovány dobré přenosové vlastnosti.

Kopírování našich stránek

Upozorňujemem, že webové stránky nebo jakákoliv jejich část, obrázky produktů, popisy produktů včetně technických údajů, design webových stránek jsou naším duševním vlastnictvím a nesmí být bez našeho souhlasu žádným způsobem zkopírovány nebo jinak využity. V případě porušení této právní doložky se vystavujete nebezpečí dle § 121/2000 Sb..