https://www.traditionrolex.com/15
volkl
head
blizzard
tecnica
holmenkol
poc
leki

Lyže Head Supershape e-Speed SW + vázání PRD 12 GW

Kód: LSS5088
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Head
Dostupnost:Skladem
Naše cena: 14 990 Kč s DPH
Běžná cena: 19 680 Kč
Sleva: 4 690 Kč
{{cluster.nazev}}
Lyže Head Supershape e-Speed SW + vázání PRD 12 GW
Kategorie: crosscarve (špičkový výkon na sjezdovce i v neupraveném terénu)
Lyžař: sportovní až vysoce sportovní
Rozměry: 124-68-104 (170cm)
Délky a rádius: 156 cm (12.1 m), 163 cm (13.2 m), 170 cm (14.0 m), 177 cm (15.5 m), 184 cm (16.6 m)
Jádro: celodřevěné sendvičové
Konstrukce: Sendvičová konstrukce Graphene Worldcup, EMC, technologie inteligence, závodní strukturovaná skluznice UHM C, deska Multiflex PR Base, Speed Rocker
Vázání: Head PRD 12, DIN 5-12, váha lyžaře cca 50-115 kg
(kvalitní vázání s kovovou výztuží paty pro sportovního lyžaře s možností rychlého přestavení na jakoukoliv velikost boty)

Na vyžádání Vám rádi za příplatek dodáme vyšší řadu vázání PRD 16 pro vyšší váhovou kategorii.

ZVÝHODNĚNÁ CENA PRO NAŠE ZÁKAZNÍKY:

15.360,- vč. DPH

(tato nižší cena Vám bude obratem potvrzena emailem při zpracování Vaší objednávky) 

Popis:

Jeden z nejvyšších modelů řady Supershape zasahující i do univerzálnější kategorie crosscarve od Headu Supershape e-Speed se závodní konstrukcí se snahou i přes větší prokrojení pro použití ve středně dlouhém až dlouhém oblouku na převážně upraveném svahu. Nová konstrukce se širším středem 68mm (loňská 66 mm) pro lepší chování v měkčím terénu. Kvalitní plnědřevěná konstrukce vhodná i pro vyšší váhovou kategorii lyžařů se sportovními ambicemi. Lyže osazená od loňské sezóny osvědčenou technologii EMC. Systém, který dokáže ovlivnit podélnou tuhost lyže v její zadní části. Tento čip v sobě akumuluje energii, kterou automaticky vrací zpět a zvyšuje tak dynamiku lyže. Lyže jsou díky této technologii živější při výjezdu z oblouku. Osazená nová deska pod vázání pro ještě lepší přenos síly na hranu lyže. Výborný kompromis pro použití upravená, mírně "rozoraná" sjezdovka. Výborné držení na tvrdém až zledovatělém podkladu i při velmi vysokých rychlostech. 

Celá kolekce Supershape doznala od předloňské sezóny výraznou změnu tvaru špiček a výraznou proměnu kvality horní folie. Lyže oproti loňskému modelu vypadají podstatně luxusněji. Letošní obměna skladby dřev v jádře lyže pomohla komfortu lyže při zachování stále velmi dobrého chování na tvrdém podkladu ve vyšších rychlostech.

Vysoce sportovní charakter lyže při zachování i určité tolerance vůči chybám lyžaře. Lyže vhodná pro lyžaře, který nechce vyhraněnou obřačku ani slalomku a přesto hledá vysoce sportovní model lyže inklinující přeci jenom k delším obloukům. Při požadavku kratšího až středně dlouhého oblouku doporučujeme porovnání hodnot s modelem iSupershape Magnum v kategorii Crosscarve.

Doporučená délka: -10 až +5 cm od výšky postavy

 

Poradenství a cena:

Naší prioritou je odborné poradenství, individuální přístup a servis na kamenné prodejně v Praze, kterou provozujeme od roku 1995. E-shop je snaha o přehled části sortimentu, který nabízíme. Pro aktuální cenovou nabídku a radu ohledně výběru lyží a ostatního sortimentu nás prosím kontaktujte.

 

Nezapomínejte ovšem, že i dokonalou lyži je možné zkazit špatným servisem. Až 30% charakteru lyže dělá servis. A zvláště u modelů, kde se kalkuluje s požadavkem na špičkové držení na hraně ve vysokých rychlostech, je požadavek na kvalitní servis o to větší. Proto jsme v posledních letech kladli nejvíce důraz na zlepšení servisní činnosti naší firmy. Po kladných zkušenostech z uplynulých sezon můžeme potvrdit, že jsme schopni Vám nabídnout špičkový servis Vašich lyží za rozumné ceny. Poradíme s úhlováním, strukturou, opravou, atd.. Nabízíme nejen servis na strojích Montana, ale i ruční servis prováděný profesionálem se zkušenostmi s úpravou lyží v závodech světového poháru. Více o našem servisu zde.

Vyzkoušejte náš servis a uděláme pro Vaše lyže maximum!

Kopírování našich stránek.

Upozorňujeme, že webové stránky nebo jakákoliv jejich část, obrázky produktů, popisy produktů včetně technických údajů, desing webových stránek jsou naším duševním vlastnictvím a nesmí být bez našeho souhlasu žádným způsobem zkopírovány nebo jinak využity. V případě porušení této právní doložky se vystavujete nebezpečí dle § 121/2000 Sb.