https://www.traditionrolex.com/15
https://www.traditionrolex.com/15
Lyže Völkl Deacon 75 Black + vázání VMotion 12 GW - LSS8014
https://www.traditionrolex.com/15
volkl
head
blizzard
tecnica
holmenkol
poc
leki

Lyže Völkl Deacon 75 Black + vázání VMotion 12 GW

Kód: LSS8014
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Völkl
Dostupnost:Skladem
Naše cena: 12 490 Kč s DPH
Běžná cena: 18 490 Kč
Sleva: 6 000 Kč
{{cluster.nazev}}
Lyže Völkl Deacon 75 Black + vázání VMotion 12 GW
Kategorie: crosscarve (špičkový výkon na sjezdovce i v neupraveném terénu)
Lyžař: turisticko sportovní až sportovní
Rozměry: 126 - 75 - 105
Délky a rádius: 154 cm (12.2 m), 161 cm (13.5 m), 168cm (15.0 m), 175 cm (16.5 m)
 
Jádro: celodřevěné Wood Core
Konstrukce: Powered by Steel, Full Sidewall, Base: P-Tex 2100, GripWalk
Vázání: 

VMotion 12 GW, DIN 4-12, váha lyžaře cca 50-115 kg
(kvalitní vázání s kovovou výztuží paty pro sportovního až vysoce sportovního lyžaře, možnost rychlého přestavení vázání na jakoukoliv velikost boty)

Toto vázání je kompaktabilní se sjezdovými botami, které mají podrážku Grip Walk.

Popis:

Zcela nová turisticko sportovní až sportovní univerzálka inklinující ke středně dlouhému až krátkému oblouku od Völklu - Deacon 75 Black (vyrábějí se dvě barevné varianty- v naší nabídce najdete taktéž) pro sezónu 2021/2022. Měkčí varianta modelu Deacon 74 bez titanalu vyztužená ocelovcým plátem. Plnědřevěná konstrukce stále zachovává velmi dobré tlumení vibrací i při vyšších rychlostech. Zvláště pro nižší váhové kategorie lyžařů sportovní charakter, u váhy nad 90kg již spíše turisticko sportovní lyže s komfortním ovládáním. Díky šíři 75mm ve středu lyže a přednímu rockeru Vám nabídne i velmi dobré chování v rozoraném terénu.

V případě požadavku vyšší stability při vysokých rychlostech, doporučujeme ještě prohlédnout model Deacon 74 nebo Deacon 76. Tyto modely Vám nabídnou skvělé držení a dle našich zkušeností se rozhodně nejedná o náročné lyže na ovládání.

Doporučená délka: -15 cm až 0 cm k výšce postavy

Tento model si můžete na vyžádání na naší prodejně v Praze zapůjčit k vyzkoušení.

 

Poradenství a cena:

Naší prioritou je odborné poradenství, individuální přístup a servis na kamenné prodejně v Praze, kterou provozujeme od roku 1995. E-shop je snaha o přehled části sortimentu, který nabízíme. Pro aktuální cenovou nabídku a radu ohledně výběru lyží a ostatního sortimentu nás prosím kontaktujte.

 

 

Nezapomínejte ovšem, že i dokonalou lyži je možné zkazit špatným servisem. Až 30% charakteru lyže dělá servis. A zvláště u modelů, kde se kalkuluje s požadavkem na špičkové držení na hraně ve vysokých rychlostech, je požadavek na kvalitní servis o to větší. Proto jsme v posledních letech kladli nejvíce důraz na zlepšení servisní činnosti naší firmy. Po kladných zkušenostech z uplynulých sezon, můžeme potvrdit, že jsme schopni Vám nabídnout špičkový servis Vašich lyží za rozumné ceny. Poradíme s úhlováním, strukturou, opravou, atd.. Nabízíme nejen servis na strojích Montana, ale i ruční servis prováděný profesionálem se zkušenostmi s úpravou lyží v závodech světového poháru. Více o našem servisu zde.

Vyzkoušejte náš servis a uděláme pro Vaše lyže maximum!

Vázání VMotion
Ideální systém kolejnicového propojení lyže + vázání vyvinuté společnostmi Völkl a Marker zaručující jak snadnou montáž, tak špičkový přenos síly na hranu lyže bez jakýchkoliv ztrát.

Kopírování našich stránek.

Upozorňujeme, že webové stránky nebo jakákoliv jejich část, obrázky produktů, popisy produktů včetně technických údajů, desing webových stránek jsou naším duševním vlastnictvím a nesmí být bez našeho souhlasu žádným způsobem zkopírovány nebo jinak využity. V případě porušení této právní doložky se vystavujete nebezpečí dle § 121/2000 Sb.