https://www.traditionrolex.com/15
https://www.traditionrolex.com/15
Lyže Blizzard QUATTRO RS 76 20/21 + vázání Marker XCELL 12 DEMO - LSS8029
https://www.traditionrolex.com/15
volkl
head
blizzard
tecnica
holmenkol
poc
leki

Lyže Blizzard QUATTRO RS 76 20/21 + vázání Marker XCELL 12 DEMO

Kód: LSS8029
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Blizzard
Dostupnost:Skladem
Naše cena: 13 499 Kč s DPH
Běžná cena: 25 499 Kč
Sleva: 12 000 Kč
{{cluster.nazev}}
Lyže Blizzard QUATTRO RS 76 20/21 + vázání Marker XCELL 12 DEMO
Kategorie:   crosscarve - allmountain race (50% upravená - 50% neupravená sjezdovka)
Lyžař:   sportovní až vysoce sportovní
Rozměry:   126-76-107 (182 cm)
Délky a rádius:   158 cm (13.0 m), 166 cm (14.5 m), 174 cm (15.0 m), 182 cm (17.0 m)
Jádro:   dřevěná sendvičová konstrukce
Konstrukce:   Dřevěná sendvičová konstrukce Sidewall; dvojité titanové a karbonové zesílení; Racing construction, C-Spine Core; C-Armor 2.0, GripWalk; DuraTec; Full Camber
Vázání:   Xcell 12 Demo, váha lyžaře cca 60-115 kg
(vysoce kvalitní vázání od Markru pro systém Blizzard s kovovou výztuží paty pro sportovní až vysoce sportovní lyžaře)

 

Popis:

Nový model řady Quattro od Blizzardu na sezónu 2020/2021 pro vysoce sportovní lyžaře se snahou univerzálního charakteru i pro jízdu v měkčích podmínkách v tomto modelu spíše inklinující ke středně dlouhému až delšímu oblouku. Výborné držení na tvrdém podkladu i ve velmi vysokých rychlostech. Jedna z nejpoctivějších konstrukcí v lyžích v této době, kdy se každý druhý výrobce snaží lyže ošidit jak se dá. Nejvyšší řada Quatrro má vnitřní konstrukcí totožné dva modely. Tento širší univerzálnější model Quattro RS 76 se 76mm pod botou široký určený spíše pro středně dlouhý oblouk  i do neupravených podmínek a druhý Quttro RS 70 široký pod botou 70mm určený pro středně dlouhý až kratšíí oblouk převážně na upravený podklad.

Radikální změna u Blizzardu v celé horní řadě Quattro od sezóny 2019/2020 s modely o šíři pod botou 70 a 76mm. Právě pro zákazníky, kteří již měli strach s modely Quattro RX, 8.4Ti budou právě tyto varianty vhodnou volbou. I když byly modely RX a 84Ti výbornou variantou pro sportovně laděné zákazníky, přeci jenom zvláště pro nižší váhové kategorie byly RX a 8.4Ti již trochu neobratné. Šíře 76mm dovoluje velmi dobré chování i v měkčích podmínkách a nabídne snadnější ovládání i v  "nižších" rychlostech. Potřeba je připomenout u těchto modelů velmi kvalitní vnitřní konstrukci, poctivé hrany i skluznice.

Blizzard dnes patří k nejprogresivnějším značkám na trhu Již od roku 2010 patří do skupiny Tecnica group, která investuje do této značky až neuvěřitelné prostředky do vývoje. Radikální změny co cca dva roky a vždy posunutí hranic kam až posunout kvalitu lyží. To vše velmi kladně hodnoceno snad ve všech odborných testech-poslední roky vždy v kategoriích na předních pozicích. Prodáváme Blizzardy již od roku 1995 a za ty léta byly doby dobré i zlé, od roku 2010 jsou změny neuvěřitelné a dnes můžete vyzkoušet, když si v kolekci správně vyberete jak funguje Blizzard, když je ve skvělé formě.

Doporučená délka: -15 až -0 cm od výšky postavy

 

Poradenství a cena:

Naší prioritou je odborné poradenství, individuální přístup a servis na kamenné prodejně v Praze, kterou provozujeme od roku 1995. E-shop je snaha o přehled části sortimentu, který nabízíme. Pro aktuální cenovou nabídku a radu ohledně výběru lyží a ostatního sortimentu nás prosím kontaktujte.

 

Nezapomínejte ovšem, že i dokonalou lyži je možné zkazit špatným servisem. Až 30% charakteru lyže dělá servis. Proto jsme v posledních letech kladli nejvíce důraz na zlepšení servisní činnosti naší firmy. V této sezóně již mohu potvrdit, po kladných zkušenostech z minulých sezon, že jsme schopni nabídnout špičkový servis Vašich lyží za rozumné ceny. Poradíme s úhlováním, strukturou, opravou, atd.. Nabízíme nejen servis na strojích Montana, ale i ruční servis prováděný profesionálem se zkušenostmi s úpravou lyží v závodech světového poháru. Více o našem servisu zde.

Vyzkoušejte náš servis a uděláme pro Vaše lyže maximum.

Kopírovaní našich stránek.

Upozorňujeme, že webové stránky nebo jakákoliv jejich část, obrázky produktů, popisy produktů včetně technických údajů, desing webových stránek jsou naším duševním vlastnictvím a nesmí být bez našeho souhlasu žádným způsobem zkopírovány nebo jinak využity. V případě porušení této právní doložky se vystavujete nebezpečí dle § 121/2000 Sb.