https://www.traditionrolex.com/15
https://www.traditionrolex.com/15
Lyže Völkl Flair 72 black + vázání VMotion 9 GW L - LSS0704
https://www.traditionrolex.com/15
volkl
head
blizzard
tecnica
holmenkol
poc
leki

Lyže Völkl Flair 72 black + vázání VMotion 9 GW L

Kód: LSS0704
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Völkl
Dostupnost:Skladem
Naše cena: 8 540 Kč s DPH
Běžná cena: 9 490 Kč
Sleva: 950 Kč
{{cluster.nazev}}
Lyže Völkl Flair 72 black + vázání VMotion 9 GW L
Kategorie: allmountain (40% upravená a 60% neupravená sjezdovka)
Lyžařka: turisticko-sportovní
Rozměry: 123-72-104
Délky a rádius: 144 cm (10.1 m), 151 cm (11.4 m), 158 cm (12.7 m), 165 cm (14.0 m)
Jádro: Composite Core
Konstrukce: Progressive
Vázání: VMotion 9 GW L, DIN 4-10, váha lyžařky cca 40-95 kg 

 

Popis:

Nová dámská univerzálka řady Flair charakteru crosscarve-allmountain od Völklu pro sezónu 2020/2021 pod označením Flair 72 black. Nástupce modelu Adora. Lyže se snahou o co největší univerzálnost. Ideální do kratšího až středně dlouhého oblouku. Vyznačuje se vysloveně pohodovou odezvou a je určena převážně pro jízdu v nižších rychlostech. Díky šíři středu 72 mm zvládá dobře i průjezd měkčím a neupraveným terénem.Pro tuto sezónu velmi povedený desing.

Jste spíše méně zdatná lyžařka, hledáte co nejvíce všestraný model a nechcete příliš utrácet? Hledáte spíše módní doplňek a lyžování se příliš nevěnujete? Tak přesně sem tyto kategorie výrobců směřují. Prostě za méně peněz, méně muziky a je jedno od jakého výrobce tyto lyže jsou. V případě, že chcete od lyží lepší držení na hraně a určitou dynamiku je jednoduše nutné bohužel investovat trochu více peněz. Nadruhou stranu můžou tyto modely lyží dobře sloužit pro odrůstající děti, kterým již nedostačují "vypěněné" juniorky nebo právě pro lyžařku, která si občas vyjede na hory.


Doporučená délka: -15 až -0 cm od výšky postavy

 

Poradenství a cena:

Naší prioritou je odborné poradenství, individuální přístup a servis na kamenné prodejně v Praze, kterou provozujeme od roku 1995. E-shop je snaha o přehled části sortimentu, který nabízíme. Pro aktuální cenovou nabídku a radu ohledně výběru lyží a ostatního sortimentu nás prosím kontaktujte.

 

 

Nezapomínejte ovšem, že i dokonalou lyži je možné zkazit špatným servisem. Až 30% charakteru lyže dělá servis. A zvláště u lyží, kde se kalkuluje s požadavkem na špičkové držení na hraně ve vysokých rychlostech, je požadavek na kvalitní servis o to větší. Proto jsme v posledních letech kladli nejvíce důraz na zlepšení servisní činnosti naší firmy. V této sezóně již mohu potvrdit, po kladných zkušenostech z minulé sezóny, že jsme schopni Vám nabídnout špičkový servis Vašich lyží za rozumné ceny. Poradíme s úhlováním, strukturou, opravou, atd.. Nabízíme nejen servis na strojích Montana, ale i ruční servis prováděný profesionálem se zkušenostmi s úpravou lyží v závodech světového poháru. Více o našem servisu zde.

Vyzkoušejte náš servis a uděláme pro Vaše lyže maximum!

Vázání VMotion 
Systém kolejnicového propojení lyže + vázání vyvinuté společnostmi Völkl a Marker zaručující jak snadnou montáž, tak výborný přenos síly na hranu lyže. Kolejnice není zapuštěna do bloku lyže jako u systému iPT, přesto jsou zde zachovány dobré přenosové vlastnosti.

Kopírování našich stránek

Upozorňujemem, že webové stránky nebo jakákoliv jejich část, obrázky produktů, popisy produktů včetně technických údajů, design webových stránek jsou naším duševním vlastnictvím a nesmí být bez našeho souhlasu žádným způsobem zkopírovány nebo jinak využity. V případě porušení této právní doložky se vystavujete nebezpečí dle § 121/2000 Sb..