https://www.traditionrolex.com/15
https://www.traditionrolex.com/15
Elan Amphibio 18Ti2 Fusion + vázání EMX 12 - LSS8026
https://www.traditionrolex.com/15
volkl
head
blizzard
tecnica
holmenkol
poc
leki

Elan Amphibio 18Ti2 Fusion + vázání EMX 12

Kód: LSS8026
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Elan
Dostupnost:Skladem
Naše cena: 13 990 Kč s DPH
Běžná cena: 19 990 Kč
Sleva: 6 000 Kč
{{cluster.nazev}}
Elan Amphibio 18Ti2 Fusion + vázání EMX 12
Kategorie: all-mountain race (maximální výkon na sjezdovce i v neupraveném terénu)
Lyžař: sportovní až vysoce sportovní
Rozměry: 121-73-104
Délky a rádius: 160 cm (13.3 m), 166 cm (14.5 m), 172 cm (15.7 m), 178 cm (17.0 m)
Jádro: celodřevěné Amphibio
Konstrukce: Woodcore Response Frame, RST, Dual Ti, Fusion, Amphibio 4D
Vázání: EMX 12.0 Fusion, DIN 4-12, váha lyžaře cca 40-115 kg
(vysoce kvalitní vázání od Tyrolie s kovovou výztuží paty pro sportovního až vysoce sportovního lyžaře, možnost rychlého přestavení vázání na jakoukoliv velikost boty)

 

Popis:

Nejvyšší model řady all-mountain, crosscarve od Elánu pro sezónu 2020/2021 s přepracovanou kvalitní, plně dřevěnou nešizenou konstrukcí vyztuženou dvojitým titanalem vhodný na středně dlouhý oblouk, jak na tvrdou urolbovanou sjezdovku, tak na občasné zabloudění mimo sjezdovku. Špičkové chování na tvrdé až zledovatělé sjezdovce i při velmi vysokých rychlostech. Širší kocepce (73 mm pod botou) Vám nabízí velmi dobré chování i v odpoledních měkčích podmínkách. Nejvyšší model řady Amphibio s dvojitým titanalem.

V případě, že jste vysoce sportovní lyžař a chcete lyže s velmi dobrou stabilitou ve vysokých rychlostech a přitom nechcete do lyží již "dupat" od rána do večera a hledáte i nějakou tu toleranci, je toto jedna z mála variant lyží pro náročného lyžaře, která by měla tyto požadavky splnit, výborné držení a přitom Vás "nezrujnuje". Navíc je tento model vybaven velmi odolnou povrchovou folii proti poškrábání.

P.S.

Dva roky jste Elána na naší prodejně nenašli a to z důvodu, že dle mého již byla konstrukce tak ošizená, že po zkušenostech našich těžších zákazníků, se použitelnost dala počítat na jednu sezónu. Myslím, že to Elan pochopil a dnes již najdete v nejvyšších modelech opět klasickou konstrukci. I z tohoto důvodu najdete v našem sortimentu pouze dva nejvyšší (dle mého velmi povedené) modely unisex a dva lady. Trochu záludně Elan přistupuje k označení. Pozor- 18 je nástupce 18/19 16 a 16 nástupkyně 18/19 14. V případě, že budete mít tedy vyzkoušenou starší 16, musíte se dívat při podobných vlastnostech na 18, protože jinak budete kupovat podstatně měkčí model. Tyto modely jsem taktéž osobně zkoušel a právě proto je i zařazujeme do našeho sortimentu- velmi povedená univerzálka pro vysoce sportovní až sportovní lyžaře.


Doporučená délka: -15 až -0 cm od výšky postavy

 

Poradenství a cena:

Naší prioritou je odborné poradenství, individuální přístup a servis na kamenné prodejně v Praze, kterou provozujeme od roku 1995. E-shop je snaha o přehled části sortimentu, který nabízíme. Pro aktuální cenovou nabídku a radu ohledně výběru lyží a ostatního sortimentu nás prosím kontaktujte.

 

Nezapomínejte ovšem, že i dokonalou lyži je možné zkazit špatným servisem. Až 30% charakteru lyže dělá servis. A zvláště u lyží, kde se kalkuluje s požadavkem na špičkové držení na hraně ve vysokých rychlostech, je požadavek na kvalitní servis o to větší. Proto jsme v posledních letech kladli nejvíce důraz na zlepšení servisní činnosti naší firmy. V této sezóně již mohu potvrdit, po kladných zkušenostech z minulé sezóny, že jsme schopni Vám nabídnout špičkový servis Vašich lyží za rozumné ceny. Poradíme s úhlováním, strukturou, opravou, atd.. Nabízíme nejen servis na strojích Montana, ale i ruční servis prováděný profesionálem se zkušenostmi s úpravou lyží v závodech světového poháru. Více o našem servisu zde.

Vyzkoušejte náš servis a uděláme pro Vaše lyže maximum!

Elan na naší prodejně.

U této značky u nás porušíme zvyk, kdy Vám vždy nabízíme celé kolekce výrobce. Po zkušenostech z minulých sezón Vám nabídneme od Elanu pouze modely, kterým sami věříme a máme je osobně vyzkoušené. Nižší řady než je Amphibio 14Ti Fusion z konstrukčních důvodů u nás v nabídce nebudou.

Kopírování našich stránek.

Upozorňujeme, že webové stránky nebo jakákoliv jejich část, obrázky produktů, popisy produktů včetně technických údajů, desing webových stránek jsou naším duševním vlastnictvím a nesmí být bez našeho souhlasu žádným způsobem zkopírovány nebo jinak využity. V případě porušení této právní doložky se vystavujete nebezpečí dle § 121/2000 Sb.