https://www.traditionrolex.com/15
volkl
head
blizzard
tecnica
holmenkol
poc
leki

Völkl Rise Up 82 + stoupací pásy 20/21

Kód: LSS5540
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Völkl
Dostupnost:Do 24 hod.
Naše cena: 13 990 Kč s DPH
Běžná cena: 17 990 Kč
Sleva: 4 000 Kč
{{cluster.nazev}}
Völkl Rise Up 82 + stoupací pásy 20/21
Kategorie:   freeride-touring
Lyžař:   sportovní až vysoce sportovní
Rozměry:   125 - 82 - 105
Délky a rádius:   156 cm ( m ), 163 cm (), 170 cm (m ), 177 cm ( m )
 
Jádro:   Tourlite Hybrid Woodcore
Konstrukce:   3S Radius Sidecut, P-Tex 2100

Vázání:

 

Pásy:

 

Dodáváno bez vázání. S volbou vázání Vám rádi pomůžeme a vytvoříme na set individuální cenovou nabídku.

SMart Skinclip

Popis:

Sportovní a lehký touringový model s 3D proměnným poloměrem pro všechny lyžaře, kteří upřednostňují spíše chození než sjezd.

Když upřednostňujete výstupy, ale stále hledáte lyže s výborným jízdním výkonem, měli byste vyzkoušet Rise Up 82. Poprvé Völkl zařazuje 3D proměnné Radiusy, odvozené od freeride a all-mountain modelů jako je Kanjo nebo Deacon, do svých touringových lyží. Tato konstrukce kombinuje tři různé poloměry, které jsou harmonicky napojeny v celé délce lyže. Výsledkem je pohodlná jízda při vysokých rychlostech v dlouhém oblouku a při zhoršených sněhových podmínkách, v oblouku krátkém, zejména mimo sjezdovku.

Nové konstrukce Tourlite Hybrid-Woodcore nám umožňuje vyrábět lyže při velmi nízké hmotnosti a přitom zaručit vysoký výkon při sjezdu z kopce. Rise Up 82 má samozřejmě také systém Smart Skinclip, který je kompatibilní s novými technologiemi Tech Fiber a Smart Glue.

Nová optimalizovaná technologie stoupacích pásů Smart Glue kombinuje výbornou přilnavost s usnadněnými manipulačními vlastnostmi.
Dvouvrstvá konstrukce Fiber Seal bez bavlny odpuzuje vodu, zabraňuje jejímu hromadění a umožňuje pásům rychleji schnout.
Smart Clip System umožňuje lyžaři nasadit nebo stáhnout pásy v obou směrech, v závislosti na situaci.
Pásy jsou řezány laserem pro přesné a robustní ukončení.
Směs Mohair/Nylon 70/30 je perfektní kombinací při skluzu i stoupání.

Poradenství a cena:

Naší prioritou je odborné poradenství, individuální přístup a servis na kamenné prodejně v Praze, kterou provozujeme od roku 1995. E-shop je snaha o přehled části sortimentu, který nabízíme. Pro aktuální cenovou nabídku a radu ohledně výběru lyží a ostatního sortimentu nás prosím kontaktujte.

 

 

Nezapomínejte ovšem, že i dokonalou lyži je možné zkazit špatným servisem. Až 30% charakteru lyže dělá servis. A zvláště u modelů, kde se kalkuluje s požadavkem na špičkové držení na hraně ve vysokých rychlostech, je požadavek na kvalitní servis o to větší. Proto jsme v posledních letech kladli nejvíce důraz na zlepšení servisní činnosti naší firmy. V této sezóně již mohu potvrdit, po kladných zkušenostech z minulé sezóny, že jsme schopni Vám nabídnout špičkový servis Vašich lyží za rozumné ceny. Poradíme s úhlováním, strukturou, opravou, atd.. Nabízíme nejen servis na strojích Montana, ale i ruční servis prováděný profesionálem se zkušenostmi s úpravou lyží v závodech světového poháru. Více o našem servisu zde.

Vyzkoušejte náš servis a uděláme pro Vaše lyže maximum!

Kopírování našich stránek.

Upozorňujeme, že webové stránky nebo jakákoliv jejich část, obrázky produktů, popisy produktů včetně technických údajů, desing webových stránek jsou naším duševním vlastnictvím a nesmí být bez našeho souhlasu žádným způsobem zkopírovány nebo jinak využity. V případě porušení této právní doložky se vystavujete nebezpečí dle § 121/2000 Sb.

 

euinfo.news