https://www.traditionrolex.com/15
https://www.traditionrolex.com/15
Head Raptor WCR 120S 22/23 - LSS8083
https://www.traditionrolex.com/15
volkl
head
blizzard
tecnica
holmenkol
poc
leki

Head Raptor WCR 120S 22/23

Kód: LSS8083
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Head
Dostupnost:Skladem
Naše cena: 9 820 Kč s DPH
Běžná cena: 11 290 Kč
Sleva: 1 470 Kč
{{cluster.nazev}}
Head Raptor WCR 120S 22/23
Lyžař: náročný, vysoce sportovní
Flex. index: 120 (možno zvýšit na 130)
Šíře: 98mm
Barva: bílá
Botička: HeatFit Pro liner, HP frame footbed, 40mm velcro strap
Vybavenost: oboustranný canting, Racing flex tuningm FIS approved sole thinckness, Race balance

 

ZVÝHODNĚNÁ CENA PRO NAŠE ZÁKAZNÍKY:

8.990,- vč. DPH

(tato nižší cena Vám bude obratem potvrzena emailem při zpracování Vaší objednávky) 

Dodáváme race sortiment pro přední týmy v ČR včetně servisní činností na strojním vybavení Montana. Zabýváme se dodávkami nejenom závodních lyží, ale i dodávkami servisního vybavení Holmenkol, Vola, atd.. Vykrýváme za zvýhodněné ceny i veškerý sortiment Leki, POC, atd..

Individuální cenová nabídka na dotaz (tel.: 608 330 814 nebo na prodejně)í,  speciální ceny pro týmy, kluby a individuální členy Svazu lyžařů ČR!

 

Popis:

Nová špičková vysoce sportovní až závodní lyžařská bota od Headu pro sezónu 2022/2023 pod označením Raptor WCR 120. Druhý nejvyšší model řady Raptor s flexí 120, který se dá zvýšit na hodnotu 130. Výborný přenos síly na hranu lyže díky vyšší flexi. Vysoce komfortní tvarovatená vnitřní botička. Výborná bota pro razantního lyžaře nebo závodícího juniora. Komfortního uložení nohy v lyžařské botě se šíří přes nárt 98mm.

Na vyžádání lze dodat i v tmavém provedení.

Model Raptor WCR 120 má novou úroveň absorpčních schopností díky inovativnímu použití nového termoplastu společnosti HEAD. Díky 96mm stélce, hluboké kapse na patě, dlouhému prostoru na prsty a vyvážení Race vytváří tato bota více vycentrovaný postoj. Spolu s podrážkou schválenou FIS je bota vybavena laděním Flex Performance a laděním Rear support s nastavitelnou flexí od 130 do 120. Model Raptor WCR 120 poskytuje sportovní tvar a citlivou odezvu díky přizpůsobitelné vložce WCR Pro s technologií Liquid Fit, nastavitelnému jazyku, 45mm pásku na suchý zip a čtyřem nízkoprofilovým nízkoprofilovým přezkám ze závodní slitiny s možností mikroúpravy.

 

Při výběru bot platí - čím sportovněji laděný a čím těžší je lyžař, měl by si vybírat boty s vyšší flexovou hodnotou (hodnota cca flex 130 - závodní boty, cca flex 40 - turistická bota). Tato hodnota označuje tvrdost skeletu boty. Tvrdší skelet dokáže přenést daleko lépe vyvinutou sílu na hranu lyže. Naopak platí, že lehký lyžař si výběrem extra vysokých hodnot flexe může jenom ublížit.
99% bot námi prodávaného sortimentu je vybaveno plně kovovými přezkami. Dle našich zkušeností se jedná o boty většinou širší koncepce a zajišťují tedy velice pohodlné usazení nohy.

Upozornění!
Lyžařské boty nelze zakoupit prostřednictvím našeho e-shopu. Boty je jednoznačně nutné vyzkoušet. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli, že sekce lyžařských bot bude sloužit jenom k prohlížení sortimentu, který Vám nabízíme na naší vzorkové prodejně v Praze. Při zkoušení doporučujeme mít botu na noze minimálně 20 minut, mírné nedostatky lze eliminovat tepelným tvarováním vnitřních botiček, které Vám samozřejmě také nabízíme.

Tvarování vnitřních botiček na u nás zakoupené boty je zdarma!