https://www.traditionrolex.com/15
volkl
head
blizzard
tecnica
holmenkol
poc
leki

Lyže Völkl Deacon 79 + vázání IPT WR XL 12 TCX GW

Kód: LSS2936
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Völkl
Dostupnost:Skladem
Naše cena: 12 490 Kč s DPH
Běžná cena: 17 990 Kč
Sleva: 5 500 Kč
{{cluster.nazev}}
Lyže Völkl Deacon 79 + vázání IPT WR XL 12 TCX GW
Kategorie: allmountain (špičkový výkon na sjezdovce i v neupraveném terénu)
Lyžař: turisticko sportovní až sportovní
Rozměry: 129 -79 - 109
Délky a rádius: 156 cm (12.7 m), 163 cm (14.1 m), 170 cm (15.6 m), 177 cm (17.1 m)
 
Jádro: vícevrstvené dřevěné Dual Woodcore XL
Konstrukce: XTD Tip and Tail Rocker, Center Sidewall, XTD Transmission
Vázání:  IPT WR XL 12 TCX GW, DIN 5-12, váha lyžaře cca 50-115 kg
(kvalitní vázání s kovovou výztuží paty rozšířené konstrukce pro sportovního až vysoce sportovního lyžaře, D-označuje možnost rychlého přestavení vázání na jakoukoliv velikost boty)

 

Popis:

Nová sportovní univerzálka řady allmountain od Völklu - Deacon 79 pro sezónu 2019/2020. Nástupkyně modelu RTM 79. Měkčí varianta modelu Deacon 80 pro ty, kteří již nechtějí vynakládat k ovládání tolik sil. Oproti Deacon 81 nabídne tato lyže trochu více tolerance k chybám lyžaře a nebude od něj očekávat plnou výkonnost po celý den. Přesto tento model nabídne stále výborné držení na tvrdém až zledovatělém podkladu i ve vyšších rychlostech zvláště pro nižší váhovou kategorii lyžařů a výborné chování i ve volném terénu a měkčích podmínkách díky širšímu středu 79 mm. Novinka využívající koncept průhybu lyže Tip and Tail Rocker u tohoto modelu se snahou o sportovní pojetí. Styčné body skluznice jsou posunuty blíže ke středu lyže a umožňují lepší točivost v pomalejší rychlosti a při rychlejší jízdě po zapojení celé délky dociluje lyže v delším oblouku vyšší stability. Díky tomuto systému tyto lyže zažívají i návrat k prodlužování délky lyží a to cca o 10 cm než byli zákazníci v poslední době zvyklí.

Hledáte-li lyži se snahou o slušné chování na tvrdé sjezdovce a chcete si užít i v čerstvě napadaném prašanu, může být tato lyže to pravé. Navíc Vám nabídne stále ještě slušnou konstrukci a tedy ani pro těžší kategorii lyžařů není tento model zapovězen.

Doporučená délka:  -10 cm až 0 cm k výšce postavy

Pozor hlavně na volbu délky, protože směšně působí stížnost pod svahem, že tento model nesedí a má jej dotyčný pod bradu. Prodejce, který mu tento model prodal, by nejspíše měl dostat "za uši". Nebojte se jít klidně přes výšku postavy, rádi Vám s výběrem poradíme.

 

Poradenství a cena:

Naší prioritou je odborné poradenství, individuální přístup a servis na kamenné prodejně v Praze, kterou provozujeme od roku 1995. E-shop je snaha o přehled části sortimentu, který nabízíme. Pro aktuální cenovou nabídku a radu ohledně výběru lyží a ostatního sortimentu nás prosím kontaktujte.

 

 

Nezapomínejte ovšem, že i dokonalou lyži je možné zkazit špatným servisem. Až 30% charakteru lyže dělá servis. A zvláště u modelů, kde se kalkuluje s požadavkem na špičkové držení na hraně ve vysokých rychlostech, je požadavek na kvalitní servis o to větší. Proto jsme v posledních letech kladli nejvíce důraz na zlepšení servisní činnosti naší firmy. Po kladných zkušenostech z uplynulých sezon, můžeme potvrdit, že jsme schopni Vám nabídnout špičkový servis Vašich lyží za rozumné ceny. Poradíme s úhlováním, strukturou, opravou, atd.. Nabízíme nejen servis na strojích Montana, ale i ruční servis prováděný profesionálem se zkušenostmi s úpravou lyží v závodech světového poháru. Více o našem servisu zde.

Vyzkoušejte náš servis a uděláme pro Vaše lyže maximum!

Vázání iPT Motion 
Ideální systém kolejnicového propojení lyže + vázání vyvinuté společnostmi Völkl a Marker zaručující jak snadnou montáž, tak špičkový přenos síly na hranu lyže bez jakýchkoliv ztrát.

Kopírování našich stránek.

Upozorňujeme, že webové stránky nebo jakákoliv jejich část, obrázky produktů, popisy produktů včetně technických údajů, desing webových stránek jsou naším duševním vlastnictvím a nesmí být bez našeho souhlasu žádným způsobem zkopírovány nebo jinak využity. V případě porušení této právní doložky se vystavujete nebezpečí dle § 121/2000Sb.