https://www.traditionrolex.com/15
volkl
head
blizzard
tecnica
holmenkol
poc
leki

Lyže BLIZZARD Firebird SL FIS Racing Masters 22/23+ WC plate

Kód: LSS6500
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Blizzard
Dostupnost:Skladem
Naše cena: 17 800 Kč s DPH
Běžná cena: 23 749 Kč
Sleva: 5 949 Kč
{{cluster.nazev}}
Lyže BLIZZARD Firebird SL FIS Racing Masters 22/23+ WC plate

 

Kategorie:   slalomka (70% upravená - 30% neupravená sjezdovka)
Lyžař:   vysoce sportovní
Rozměry:   116.5-65-101.5 mm (165)
Délky a rádius:   156 cm, 165 cm (13.0 m)
Jádro:   dřevěná sendvičová konstrukce
Konstrukce:  

Sandwich Compound Sidewall Wood Titanium, dvojité titanové a magneziové zesílení, FIS Racing Construction

Osazená deska: Marker WC Piston Plate

Vázání:   dodáme na dotaz dle požadavků, případně poradíme řadu Marker 14, 16 20, atd...

 

Individuální cenová nabídka na dotaz (tel.: 608 330 814 nebo na prodejně), první jakost přes výhradního dovozce pro ČR - žádné dovozy 2. a 3. jakostí,  speciální ceny pro týmy a individuální členy Lyžařského svazu!

Popis:

Závodní FIS slalomová lyže od Blizzardu pro sezónu 2022/2023 se závodní konstrukcí. Špičkové držení na hraně na zledovatělém podkladu i při velmi vysokých rychlostech. Výborná varianta stabilní slalomky nejen pro závodní účely. Klasická šíře hran.

Upravený podklad, ledový podklad, přesné vedení- to je moje.

Dodáváme race sortiment pro přední týmy v ČR včetně servisní činností na strojním vybavení Montana. Zabýváme se dodávkami nejenom závodních lyží, ale i dodávkami servisního vybavení Holmenkol, Vola, atd.. Vykrýváme za zvýhodněné ceny i veškerý sortiment Leki, POC, atd..

 

Doporučená délka: -5 až -15 cm od výšky postavy

Blizzard dnes patří k nejprogresivnějším značkám na trhu Již od roku 2010 patří do skupiny Tecnica group, která investuje do této značky až neuvěřitelné prostředky do vývoje. Radikální změny co cca dva roky a vždy posunutí hranic kam až posunout kvalitu lyží. To vše velmi kladně hodnoceno snad ve všech odborných testech-poslední roky vždy v kategoriích na předních pozicích. Prodáváme Blizzardy již od roku 1995 a za ty léta byly doby dobré i zlé, od roku 2010 jsou změny neuvěřitelné a dnes můžete vyzkoušet, když si v kolekci správně vyberete jak funguje Blizzard, když je ve skvělé formě.

 

Poradenství a cena:

Naší prioritou je odborné poradenství, individuální přístup a servis na kamenné prodejně v Praze, kterou provozujeme od roku 1995. E-shop je snaha o přehled části sortimentu, který nabízíme. Pro aktuální cenovou nabídku a radu ohledně výběru lyží a ostatního sortimentu nás prosím kontaktujte.

 

Nezapomínejte ovšem, že i dokonalou lyži je možné zkazit špatným servisem. Až 30% charakteru lyže dělá servis. Proto jsme v posledních letech kladli nejvíce důraz na zlepšení servisní činnosti naší firmy. Po kladných zkušenostech z uplynulých sezon můžeme potvrdit, že jsme schopni nabídnout špičkový servis Vašich lyží za rozumné ceny. Poradíme s úhlováním, strukturou, opravou, atd.. Nabízíme nejen servis na strojích Montana, ale i ruční servis prováděný profesionálem se zkušenostmi s úpravou lyží v závodech světového poháru. Více o našem servisu zde.

Vyzkoušejte náš servis a uděláme pro Vaše lyže maximum.

Kopírovaní našich stránek.

Upozorňujeme, že webové stránky nebo jakákoliv jejich část, obrázky produktů, popisy produktů včetně technických údajů, desing webových stránek jsou naším duševním vlastnictvím a nesmí být bez našeho souhlasu žádným způsobem zkopírovány nebo jinak využity. V případě porušení této právní doložky se vystavujete nebezpečí dle § 121/2000 Sb.