https://www.traditionrolex.com/15
https://www.traditionrolex.com/15
Lyže Völkl Racetiger GS 21/22 + rMotion2 16 GW - LSS0478
https://www.traditionrolex.com/15
volkl
head
blizzard
tecnica
holmenkol
poc
leki

Lyže Völkl Racetiger GS 21/22 + rMotion2 16 GW

Kód: LSS0478
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Völkl
Dostupnost:Skladem
Naše cena: 15 990 Kč s DPH
Běžná cena: 26 290 Kč
Sleva: 10 300 Kč
{{cluster.nazev}}
Lyže Völkl Racetiger GS 21/22 + rMotion2 16 GW
Kategorie:   "závodní" obřačka (špičkový výkon na upravené sjezdovce)
Lyžař:   vysoce sportovní
Rozměry:   114-69-97 (170, 175, 180, 185cm)
Délky a rádius:   170 cm (17.9 m), 175 cm (17.9 m), 180 cm (19.1 m), 185 cm (20.3 m)
Jádro:   celodřevěné Speedwall Multilayer Wood Core
Konstrukce:   Sandwich Sidewall, Powered by Titanium, Full Speedwall, UVO, Base P-Tex 4500
Vázání:  

rMotion2 16 GW, DIN 5-16, váha lyžaře cca 60-145 kg
(nové vysoce kvalitní vázání s kovovou výztuží paty pro sportovní a vysoce sportovní lyžaře s možností rychlého přestavení na jakoukoliv velikost boty)

Toto vázání je kompaktabilní se sjezdovými botami, které mají podrážku Grip Walk.

 

Popis:

Nový model závodní obřačky pro trh od Völklu na sezónu 2021/2022 Völkl Racetiger Speedwall GS vhodný na středně dlouhý až dlouhý oblouk pro jízdu na převážně upraveném terénu. Nástupkyně výborně hodnocené lyže nejen dle skitestů, ale hlavně širokou veřejností. Lyže osazená vyzkoušenou vysoce kvalitní plnědřevěnou konstrukcí využívající Sandwich Sidewall s Titanalem. Špičkové držení na hraně i na zledovatělém podkladu při velmi vysokých rychlostech. Vysoce sportovní charakter lyže. Díky rozšíření pod botou na 69 mm a přednímu rockeru i velmi dobrá tolerance měkčích podmínek. Dá se říci, že se jedná o to nejlepší, co lze na středně dlouhý až dlouhý oblouk zakoupit pro sportovního až vysoce sportovního lyžaře.

Široké pláně, urolbovaná tvrdá sjezdovka a méně lidí - tak tady je tato lyže doma. Pryč je ovšem doba, kdy měla závodní obřačka pro trh rádius 25m a více. Dnes jsou tyto modely se širší geometrii 69 mm pod botou a rádiusem cca 19 m u nejprodávanější délky 180 cm velice komfortní variantou pro sportovní svezení ve vyšších rychlostech a lyžař nemusí být žádný závodník, aby tyto modely zvládl. "Závodní lyže", které se dodávají do běžného prodeje nemají nic společného s lyžemi určenými pro skutečné závodní lyžování. Jediné co je stejné je tak horní fólie. Na druhou stranu - potřebujete doopravdy závodní lyži? Jestliže ano, rádi Vám s výběrem poradíme a díky zkušenostem ze závodního lyžování Vám rádi tento materiál za zvýhodněných podmínek dodáme.

Nové uložení různých druhů dřev, osazení předního rockeru pro snažší zahájení oblouku, UVO stabilizátor pro eliminaci vibrací ve vyšších rychlostech a rozšíření modelu na 69 mm pod botou pro lepší chování v měkčích podmínkách - to jsou hlavní novinky oproti starším modelům. Odvaha Völklu tak radikálně měnit oblíbenou lyži je až překvapující, ale věřte, že tato změna se povedla a posunula hranici spokojenosti zase o něco výše. Lyži máme již osobně vyzkoušenou a možná budete mile zaskočeni jak se dá zlepšit již tak povedenou lyži z minulých sezón.

Doporučená délka: -5 až +10 cm od výšky postavy

 

Tento model máme pro Vás připraven v našem testcentru k vyzkoušení.

Poradenství a cena:

Naší prioritou je odborné poradenství, individuální přístup a servis na kamenné prodejně v Praze, kterou provozujeme od roku 1995. E-shop je snaha o přehled části sortimentu, který nabízíme. Pro aktuální cenovou nabídku a radu ohledně výběru lyží a ostatního sortimentu nás prosím kontaktujte.

 

Nezapomínejte ovšem, že i dokonalou lyži je možné zkazit špatným servisem. Až 30% charakteru lyže dělá servis. A zvláště u lyží, kde se kalkuluje s požadavkem na špičkové držení na hraně ve vysokých rychlostech, je požadavek na kvalitní servis o to větší. Proto jsme v posledních letech kladli nejvíce důraz na zlepšení servisní činnosti naší firmy. Po kladných zkušenostech z uplynulých sezon, můžeme potvrdit, že jsme schopni Vám nabídnout špičkový servis Vašich lyží za rozumné ceny. Poradíme s úhlováním, strukturou, opravou, atd.. Nabízíme nejen servis na strojích Montana, ale i ruční servis prováděný profesionálem se zkušenostmi s úpravou lyží v závodech světového poháru. Více o našem servisu zde.

Vyzkoušejte náš servis a uděláme pro Vaše lyže maximum!

Vázání rMotion2

Nový od sezóny 2014/2015 systém kolejnicového propojení lyže + vázání + deska vyvinuté společnostmi Völkl a Marker zaručující jak snadnou montáž, tak špičkový přenos síly na hranu lyže bez jakýchkoliv ztrát. Možnost rychlého přestavení vázání na jakoukoliv velikost boty. Deska je nově vrtaná přímo do lyže a poté systémové řešení propojení deska a vázání.

Kopírování našich stránek.

Upozorňujeme, že webové stránky nebo jakákoliv jejich část, obrázky produktů, popisy produktů včetně technických údajů, desing webových stránek jsou naším duševním vlastnictvím a nesmí být bez našeho souhlasu žádným způsobem zkopírovány nebo jinak využity. V případě porušení této právní doložky se vystavujete nebezpečí dle § 121/2000 Sb.