https://www.traditionrolex.com/15
https://www.traditionrolex.com/15
Lyže Blizzard Alight PRO 20/21 + vázání Marker TPX 12 DEMO W - LSS0705
https://www.traditionrolex.com/15
volkl
head
blizzard
tecnica
holmenkol
poc
leki

Lyže Blizzard Alight PRO 20/21 + vázání Marker TPX 12 DEMO W

Kód: LSS0705
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Blizzard
Dostupnost:Skladem
Naše cena: 12 499 Kč s DPH
Běžná cena: 19 199 Kč
Sleva: 6 700 Kč
{{cluster.nazev}}
Lyže Blizzard Alight PRO 20/21 + vázání Marker TPX 12 DEMO W
Kategorie:   crosscarve (70% upravená - 30% neupravená sjezdovka)
Lyžařka:   sportovní až vysoce sportovní lyžařka
Rozměry:   116-69-100 /174 cm)
Délky a rádius:   153 cm (10.0 m), 160 cm (10.5 m), 167 cm (12.0 m), 174 cm (17.5)
Jádro:   dřevěná sendvičová konstrukce
Konstrukce:   IQ dřevěná sendvičová konstrukce; dvojité titanové a karbonové zesílení; Quattro technologie; GripWalk; DuraTec; 100% side wall
Vázání:   Marker TPX 12 DEMO W, váha lyžařky cca 50-115 kg
(vázání od Markru pro systém IQ Blizzard s výztuží paty pro sportovní lyžaře)

 

Popis:

Dámská nová vysoce sportovní lyže Alight Pro slalomového charakteru od Blizzardu pro sezónu 2020/2021 s kvalitní dřevěnou konstrukcí a Ti výztuhou vhodná na krátký až středně dlouhý oblouk pro jízdu převážně na upraveném terénu. Dámská (přesto vysoce sportovní) varianta. 100% sidewall boční hrana pro vyšší torzní tuhost lyže a lepší přenos síly na hranu. C-Spine technologie pro lepší tlumení vibrací.Geometrie lyže nabízí mírnou toleranci měkčích podmínek díky středu 69 mm pod botou. Špičkové držení na hraně na zledovatělém podkladu při vysokých rychlostech.

Tato lyže vysloveně v minulých kolekcích Blizzardu chyběla. Horní řada byla velmi povedená, ale vyhovovala především lyžařkám, které upřednostňují středně dlouhý až delší oblouk. Tato varianta Vám naopak nabízí charakter "crossově pojaté slalomky".

Jste dobrou lyžařkou? Nechcete vyhraněnou lyži, jako je slalomka, ale hledáte něco se stejně dobrou stabilitou na hraně i při vysokých rychlostech a nejraději máte charakter okolo krátkého až středně dlouhého oblouku? Tak to je možná ono.

Doporučená délka: -15 až -0 cm od výšky postavy

Blizzard dnes patří k nejprogresivnějším značkám na trhu Již od roku 2010 patří do skupiny Tecnica group, která investuje do této značky až neuvěřitelné prostředky do vývoje. Radikální změny co cca dva roky a vždy posunutí hranic kam až posunout kvalitu lyží. To vše velmi kladně hodnoceno snad ve všech odborných testech-poslední roky vždy v kategoriích na předních pozicích. Prodáváme Blizzardy již od roku 1995 a za ty léta byly doby dobré i zlé, od roku 2010 jsou změny neuvěřitelné a dnes můžete vyzkoušet, když si v kolekci správně vyberete jak funguje Blizzard, když je ve skvělé formě.

 

Poradenství a cena:

Naší prioritou je odborné poradenství, individuální přístup a servis na kamenné prodejně v Praze, kterou provozujeme od roku 1995. E-shop je snaha o přehled části sortimentu, který nabízíme. Pro aktuální cenovou nabídku a radu ohledně výběru lyží a ostatního sortimentu nás prosím kontaktujte.

 

Nezapomínejte ovšem, že i dokonalou lyži je možné zkazit špatným servisem. Až 30% charakteru lyže dělá servis. Proto jsme v posledních letech kladli nejvíce důraz na zlepšení servisní činnosti naší firmy. Po kladných zkušenostech z minulých sezon můžeme potvrdit, že jsme schopni Vám nabídnout špičkový servis Vašich lyží za rozumné ceny. Poradíme s úhlováním, strukturou, opravou, atd.. Nabízíme nejen servis na strojích Montana, ale i ruční servis prováděný profesionálem se zkušenostmi s úpravou lyží v závodech světového poháru. Více o našem servisu zde.

Vyzkoušejte náš servis a uděláme pro Vaše lyže maximum!

Kopírování našich stránek.

Upozorňujeme, že webové stránky nebo jakákoliv jejich část, obrázky produktů, popisy produktů včetně technických údajů, desing webových stránek jsou naším duševním vlastnictvím a nesmí být bez našeho souhlasu žádným způsobem zkopírovány nebo jinak využity. V případě porušení této právní doložky se vystavujete nebezpečí dle § 121/2000 Sb.