https://www.traditionrolex.com/15
https://www.traditionrolex.com/15
Závodní kraťasy POC Race Shorts 23/24 - LSS3212
https://www.traditionrolex.com/15
volkl
head
blizzard
tecnica
holmenkol
poc
leki

Závodní kraťasy POC Race Shorts 23/24

Kód: LSS3212
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Poc
Dostupnost:Skladem
Naše cena: 4 490 Kč s DPH
Běžná cena: 5 190 Kč
Sleva: 700 Kč
{{cluster.nazev}}
Závodní kraťasy POC Race Shorts 23/24
   
Velikost: S, M, L, XL
   

 

Individuální cenová nabídka na dotaz (tel.: 608 330 814 nebo na prodejně),  speciální ceny pro týmy, kluby a individuální členy Svazu lyžařů ČR!

 

Popis:

Race šortky jsou vyrobeny ze softshellové tkaniny s výztuhami na vnějším stehně pro ochranu před ostrými hranami lyží. Vodní sloupec o průměru 5000 mm poskytuje skvělou ochranu před povětrnostními vlivy.

Se zipy, po celé délce šortek, je pro juniorské lyžařské závodníky snadné obléknout šortky a sundat, aniž by museli sundat lyžařské boty. Šortky jsou vyšší vzadu a čtyřcestný materiál zajišťuje volnost pohybu. Utažení v pasu pomocí odolných kovových přezek.

 

Dodáváme race sortiment pro přední týmy v ČR včetně servisní činností na strojním vybavení Montana. Zabýváme se dodávkami nejenom závodních lyží, ale i dodávkami servisního vybavení Holmenkol, Vola, atd.. Vykrýváme za zvýhodněné ceny i veškerý sortiment Leki, POC, atd..

 

Kopírovaní našich stránek.

Upozorňujeme, že webové stránky nebo jakákoliv jejich část, obrázky produktů, popisy produktů včetně technických údajů, desing webových stránek jsou naším duševním vlastnictvím a nesmí být bez našeho souhlasu žádným způsobem zkopírovány nebo jinak využity. V případě porušení této právní doložky se vystavujete nebezpečí dle § 121/2000 Sb.