https://www.traditionrolex.com/15
https://www.traditionrolex.com/15
Leki hole WCR TBS GS 3D 23/24 - Trigger 3D - LSS2960
https://www.traditionrolex.com/15
volkl
head
blizzard
tecnica
holmenkol
poc
leki

Leki hole WCR TBS GS 3D 23/24 - Trigger 3D

Kód: LSS2960
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Leki
Dostupnost:Skladem
Naše cena: 2 790 Kč s DPH
Běžná cena: 3 140 Kč
Sleva: 350 Kč
{{cluster.nazev}}
Leki hole WCR TBS GS 3D 23/24 - Trigger 3D
   
Délky: 110 - 130 cm
Barva: červená
Průměr: 16*0,8 mm AF
Materiál: HTS 6.5, Airfoil

 

Popis:

Závodní obřákové hole jednoho z předních výrobců holí - Leki WCR TBS GS 3D. Výrazné barevné pojetí. Vysoká pevnost materiálu a velmi velká odolnost nástřiku holí je jednou z předností, který tento model nabízí. Další předností je osazení kvalitních hrotů, které Vás nezklamou ani na tvrdém podkladu. TBS - označuje 20cm výztuž materiálu pod madlem pro vyšší pevnost holí. Jedná se o užší profil - 16 mm provedení. V případě požadavku na širší model 18 mm, volte model Leki WCR GS 3D, který Vám na vyžádání taktéž dodáme.Samozřejmostí je osazení systému Trigger 3D - nově od sezóny 20/21 s možností vypnutí ve třech směrech.

Trigger 3D
Unikátní rychloupínací systém přichycení hůlky k rukavici pomocí očka v rukavici (Leki rukavice přizpůsobené pro tento systém) nebo použití přiloženého poutka pro nasazení na jakoukoliv rukavici. Jedinečný bezpečnostní systém, který si velmi rychle oblíbíte. Univerzální poutko na jakoukoliv rukavici v ceně holí.

Dodáváme race sortiment pro přední týmy v ČR včetně servisní činností na strojním vybavení Montana. Zabýváme se dodávkami nejenom závodních lyží, ale i dodávkami servisního vybavení Holmenkol, Vola, atd.. Vykrýváme za zvýhodněné ceny i veškerý sortiment Leki, POC, atd..

Pro závodící členy Svazu lyžařů nabízíme slevu 30% z doporučených cen na dva produkty Leki na rok!


.