https://www.traditionrolex.com/15
volkl
head
blizzard
tecnica
holmenkol
poc
leki

POC helma Levator MIPS hydrogen white 23/24

Kód: LSS0669
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Poc
Dostupnost:Skladem
Naše cena: 12 490 Kč s DPH
Běžná cena: 14 290 Kč
Sleva: 1 800 Kč
{{cluster.nazev}}
POC helma Levator MIPS hydrogen white 23/24
Barva: hydrogen white
Velikost: XS-S/51-54, M-L/55-58, XL-XXL/59-62
Hmotnost:   930g

 

V nabídce též na prodejně sortiment brýlí POC, průřez najdete v kategorii "Lyžařské brýle"

Rádi Vám pružně dodáme a připravíme cenovou nabídku na jakýkoliv sortiment POC, Leki i mimo nabídku tohoto e-shopu.

Slevový program pro kluby, týmy a individuální členy SLČR - o cenách a podmínkách se můžete informovat na prodejně nebo na tel. 608 330 814.

 

Popis:

Na prodejně k vyzkoušení a okamžitému odběru helma Levator MIPS hydrogen white ve velikosti XS/S a Levator MIPS uranium black ve velikosti M/L. Velikosti, které nejsou okamžitě k dodání - dodáme co nejrychleji na vyžádání.

Možnost dodání i jiných barevných kombinací, informace o dostupnosti na tel. č. 608330814.

 

Helma POC Levator MIPS je vybavena  technologií POC MIPS - technologie ve formě víceúderové vložky EPP, snižuje se rotační a přímá síla vznikající při nárazu, která se přenáší směrem k mozku. Dalším přínosem je větší komfort.

Helma Levator MIPS má integrovaný štít Clarity Comp Low Light, který zajišťuje optimální vidění v širokém rozsahu světelných podmínek.

Přilba na lyže POC Levator MIPS má lavinový záchranný reflektor RECCO®, který pomáhá záchranným službám Vás snadno a rychle najít, pokud je to potřeba. 

Velkou předností helmy Levator MIPS je použitý vnitřní materiál – expandovaný polypropylen EPP, který na rozdíl od běžně používaných materiálů po nárazu se nedeformuje nevratně, ale vrátí se po nárazu do původního stavu, takže helma je schopna odolávat i opakovaným nárazům.

Materiál ABS má výjimečnou pevnost, trvanlivost a odolnost proti nárazu.

360°fit systém - systém nastavení o úhlopříčce 360°usnadňuje přesné a bezpečné usazení helmy.

Plně nastavitené větrání pro zvýšení komfortu. Fidlock přezka usnadňuje upevnění helmy v rukavicích. Odnímatelné ušní výstelky, snadná výměna hledí, měkká a pružná zóna EVA nad krkem pro větší pohodlnost. Mekké polstrování Alcantra uvnitř helmy.

Hmotnost: 930g