https://www.traditionrolex.com/15
https://www.traditionrolex.com/15
Tecnica Mach Sport HV 75 W GW 23/24 - LSS2977
https://www.traditionrolex.com/15
volkl
head
blizzard
tecnica
holmenkol
poc
leki

Tecnica Mach Sport HV 75 W GW 23/24

Kód: LSS2977
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Tecnica
Dostupnost:Skladem
Naše cena: 5 999 Kč s DPH
Běžná cena: 7 499 Kč
Sleva: 1 500 Kč
{{cluster.nazev}}
Tecnica Mach Sport HV 75 W GW 23/24
Lyžařka: turisticko-sportovní 
Flex. index: 75
Šíře: 103mm
Barva: dark avio
Botička: (odnímatelný náklonový klín, kluzný jazyk s nastavitelnou pozicí, klíny pro "napasování v oblasti kotníků, protiskluzové provedení v oblasti paty a kotníku, špička v provedení lycra a neoprén, Primaloft)
Vybavenost: oboustranný canting, QuickInstep, Tecnigrip

 

Popis:

Nové označení modelů Tecnica dle šíře chodidla:

LV - užší varianta 98mm, MV - širší varianta 100mm, HV - nejširší varianta

Vyráběné velikosti: MP 220-275

 

Nová turisticko-sportovní dámská lyžařská bota od jedné z nejlépe hodnocené značky na trhu Mach Sport HV 75 W GW s kvalitnějšíí vnitřní botičkou. Dobrý přenos síly na hranu lyže.Vysoce komfortní tvarovatená vnitřní botička. Zcela nová koncepce rozložení různé tvrdosti dílů skeletu pro přesný přenos síly na hranu při zachování komfortního uložení nohy v lyžařské botě se šíří přes nárt 103mm.

Podrážka GripWalk z měkčené pryže s jemným vzorkem zvyšuje komfort a bezpečnost chůze bez lyží.

Při výběru bot platí - čím sportovněji laděný a čím těžší je lyžař, měl by si vybírat boty s vyšší flexovou hodnotou (hodnota cca flex 130 - závodní boty, cca flex 40 - turistická bota). Tato hodnota označuje tvrdost skeletu boty. Tvrdší skelet dokáže přenést daleko lépe vyvinutou sílu na hranu lyže. Naopak platí, že lehký lyžař si výběrem extra vysokých hodnot flexe může jenom ublížit.
99% bot námi prodávaného sortimentu je vybaveno plně kovovými přezkami. Dle našich zkušeností se jedná o boty většinou širší koncepce a zajišťují tedy velice pohodlné usazení nohy.

Upozornění!
Lyžařské boty nelze zakoupit prostřednictvím našeho e-shopu. Boty je jednoznačně nutné vyzkoušet. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli, že sekce lyžařských bot bude sloužit jenom k prohlížení sortimentu, který Vám nabízíme na naší vzorkové prodejně v Praze. Při zkoušení doporučujeme mít botu na noze minimálně 20 minut, mírné nedostatky lze eliminovat tepelným tvarováním vnitřních botiček, které Vám samozřejmě také nabízíme.

Tvarování vnitřních botiček na u nás zakoupené boty je zdarma!