https://www.traditionrolex.com/15
volkl
head
blizzard
tecnica
holmenkol
poc
leki

Lyže Völkl Flair SC Carbon 23/24 + vázání VMotion 11 E GW Lady

Kód: LSS7344
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Völkl
Dostupnost:Skladem
Naše cena: 17 990 Kč s DPH
Běžná cena: 22 490 Kč
Sleva: 4 500 Kč
{{cluster.nazev}}
Lyže Völkl Flair SC Carbon 23/24 + vázání VMotion 11 E GW Lady
Kategorie: crosscarve-allmountain (špičkový výkon na sjezdovce i v neupraveném terénu)
Lyžařka: sportovní až vysoce sportovní
Rozměry: 123-68-102
Délky a rádius: 148 cm (10.2 m), 153 cm (11.0 m), 158 cm (11.8 m), 165 cm (13.1 m)
Jádro: celodřevěné Full Sensor WoodCore
Konstrukce: Powered by Titanal, Efficiency technology, Sidewall
Vázání: VMotion 11 E GW Lady, DIN 4-11, váha lyžaře cca 50-105 kg
(TC označuje kovovou výztuž paty pro větší odolnost vázání, D - možnost rychlého přestavení na jakoukoliv velikost lyžařské boty)

 

Popis:

Zcela nová dámská top univerzálka řady Flair od Völklu pod označením Flair SC Carbon pro sezónu 2022/2023 s vysoce kvalitní plně dřevěnou konstrukcí. Stejný název jako loni, ale zcela jiná konstrukce vyztužená titanalem a posunutí modelu k dámské slalomce. Ideální pro charakter kratší až středně dlouhý oblouk. Odladěná verze unisex slalomky Racetiger SC se stejnou geometrií a měkčí konstrukcí v průhybu, ale přesto velmi pevnou konstrukcí v torzi. Vyznačuje se výborným držením na hraně na tvrdém a zledovatělém podkladu i ve vysokých rychlostech. 

Sportovní charakter lyže, aneb ne vždy se pod označením lady skrývají pouze barvičky. U Völklu se také u tohoto modelu jedná o velmi zdařilou univerzálku inklinující ke kratšímu oblouku s vysoce sportovním chováním a přitom i jistou tolerancí vůči Vašim chybám. V případě nižší váhy a při ne tak sportovním pojetí jízdy doporučujeme si prohlédnout ještě variantu Flair 79 nebo Flair SC. Jednoznačně opět tři aspirantky na nejprodávanější modely sezóny 2023/2024 na naší prodejně. Až překvapivě výborné chování na tvrdém podkladu.

Jste výborná lyžařka a hledáte snahu o univerzálnost, ale občas inklinujete i ke smýkanému oblouku? Tak tohle může být ona a navíc bude dobře sloužit i jako módní doplněk. Takto to vypadá, když se značce povede desing, který se kloubí s kvalitou lyží, což většinou u dámských lyží neplatí.


Doporučená délka: -15 až -0 cm od výšky postavy

 

Poradenství a cena:

Naší prioritou je odborné poradenství, individuální přístup a servis na kamenné prodejně v Praze, kterou provozujeme od roku 1995. E-shop je snaha o přehled části sortimentu, který nabízíme. Pro aktuální cenovou nabídku a radu ohledně výběru lyží a ostatního sortimentu nás prosím kontaktujte.

 

Nezapomínejte ovšem, že i dokonalou lyži je možné zkazit špatným servisem. Až 30% charakteru lyže dělá servis. A zvláště u lyží, kde se kalkuluje s požadavkem na špičkové držení na hraně ve vysokých rychlostech, je požadavek na kvalitní servis o to větší. Proto jsme v posledních letech kladli nejvíce důraz na zlepšení servisní činnosti naší firmy. Po kladných zkušenostech z uplynulých sezon, můžeme potvrdit, že jsme schopni Vám nabídnout špičkový servis Vašich lyží za rozumné ceny. Poradíme s úhlováním, strukturou, opravou, atd.. Nabízíme nejen servis na strojích Montana, ale i ruční servis prováděný profesionálem se zkušenostmi s úpravou lyží v závodech světového poháru. Více o našem servisu zde.

Vyzkoušejte náš servis a uděláme pro Vaše lyže maximum!

Vázání VMotion
Ideální systém kolejnicového propojení lyže + vázání vyvinuté společnostmi Völkl a Marker zaručující jak snadnou montáž, tak špičkový přenos síly na hranu lyže bez jakýchkoliv ztrát. Širší koncepce vázání pro lepší přenos síly na hranu lyže a jeho zkrácená délka pro zachování ideálního průhybu lyže.

Kopírování našich stránek

Upozorňujeme, že webové stránky nebo jakákoliv jejich část, obrázky produktů, popisy produktů včetně technických údajů, design webových stránek jsou naším duševním vlastnictvím a nesmí být bez našeho souhlasu žádným způsobem zkopírovány nebo jinak využity. V případě porušení této právní doložky se vystuvujete nebezpečí dle § 121/2000 Sb..