https://www.traditionrolex.com/15
volkl
head
blizzard
tecnica
holmenkol
poc
leki

Lyže Head WC Rebels e-SL PRO 23/24 + vázání FF14 GW

Kód: LSS5623
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Head
Dostupnost:Již skladem, postupně vykrýváme
Naše cena: 23 990 Kč s DPH
Běžná cena: 29 280 Kč
Sleva: 5 290 Kč
{{cluster.nazev}}
Kategorie: slalomka (špičkový výkon na upravené sjezdovce)
Lyžař: vysoce sportovní
Rozměry: 122-68- 107 (160cm)
Délky a rádius: 155 cm, 160 cm (12.0 m), 165 cm, 170 cm
Jádro: celodřevěné sendvičové
Konstrukce: Sendvičová konstrukce Graphene Worldcup, EMC, technologie inteligence, závodní strukturovaná skluznice UHM C Base, deska Raceplate WCR14
Vázání: Head FF 14 GW

 

ZVÝHODNĚNÁ CENA PRO NAŠE ZÁKAZNÍKY:

23.420,- vč. DPH

(tato nižší cena Vám bude obratem potvrzena emailem při zpracování Vaší objednávky) 

Popis:

Nová "závodní" top slalomka pro trh od Headu pro sezónu 2023/2024 Head WC Rebels E-SL PRO osazená pevnější deskou Raceplate WCR14 Short používanou u závodních modelů Head s vyšší řadou vázání FF 14GW. Vhodná na krátký až středně dlouhý oblouk na převážně upraveném terénu. Změna v uložení různých druhů dřev v konstrukci lyže pro ještě lepší a komfortnější chování. Rozšířená konstrukce 68mm pod botou pro lepší průjezdnost i mírně rozoranou sjezdovkou. Lyže osazená kvalitní poctivou plnědřevěnou sendvičovou konstrukcí a technologii EMC (Energy Management Circuit) EMC posiluje podélnou ohebnost lyže v její zadní části. Tento čip uvolňuje automaticky dle ohybu lyže svoji energii a zvyšuje dynamiku lyže při výjezdu z oblouku. Lyže se tak stává živější a rychleji akceleruje při výjezdu z oblouků. Samozřejmě je tato technologie diskutabilní, ale pravdou je, že skladba konstrukce se výrobci daří a odezva lyží na Vaše povely je exkluzivní. Špičkové držení na hraně i na zledovatělém podkladu při velmi vysokých rychlostech. Vysoce sportovní charakter lyže. Nová deska Raceplate WCR14.

Až neuvěřitelná snadnost přechodu z oblouku do oblouku - to Vám nabídne tato vrcholová slalomka určená pro běžnou obchodní síť od Headu. Je ale potřeba kalkulovat s užším středem 68mm pod botou, který je převážně určen na upravené svahy, takže nic pro milovníky bloudění mimo sjezdovky. Výborná varianta pro sportovnějšího lyžaře, který váhal zda si může se svojí zdatností dovolit volbu Fis slalomek. 

Jestliže umíte doopravdy dobře lyžovat, rádi Vám připravíme nabídku na RD (Racing provedení) provedení slalomky, kterou máme v nabídce taktéž.

S výběrem konkrétního modelu Vám rádi v případě zájmu poradíme.


Doporučená délka: -15 až -5 cm od výšky postavy

 

Poradenství a cena:

Naší prioritou je odborné poradenství, individuální přístup a servis na kamenné prodejně v Praze, kterou provozujeme od roku 1995. E-shop je snaha o přehled části sortimentu, který nabízíme. Pro aktuální cenovou nabídku a radu ohledně výběru lyží a ostatního sortimentu nás prosím kontaktujte.

 

 

Nezapomínejte ovšem, že i dokonalou lyži je možné zkazit špatným servisem. Až 30% charakteru lyže dělá servis. Proto jsme v posledních letech kladli nejvíce důraz na zlepšení servisní činnosti naší firmy. V této sezóně již mohu potvrdit po kladných zkušenostech z minulé sezóny, že jsme schopni Vám nabídnout špičkový servis Vašich lyží za rozumné ceny. Poradíme s úhlováním, strukturou, opravou, atd.. Nabízíme nejen servis na strojích Montana, ale i ruční servis prováděný profesionálem se zkušenostmi s úpravou lyží v závodech světového poháru. Více o našem servisu zde.

Vyzkoušejte náš servis a uděláme pro Vaše lyže maximum!

Kopírování našich stránek.

Upozorňujeme, že webové stránky nebo jakákoliv jejich část, obrázky produktů, popisy produktů včetně technických údajů, desing webových stránek jsou naším duševním vlastnictvím a nesmí být bez našeho souhlasu žádným způsobem zkopírovány nebo jinak využity. V případě porušení této právní doložky se vystavujete nebezpečí dle § 121/2000 Sb.