https://www.traditionrolex.com/15
volkl
head
blizzard
tecnica
holmenkol
poc
leki

Lyže Völkl Peregrine 72 blue/red 2024/2025 + vázání rMotion3 12GW

Kód: LSS5121
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Völkl
Dostupnost:Skladem
Naše cena: 25 490 Kč s DPH
{{cluster.nazev}}
Lyže Völkl Peregrine 72 blue/red 2024/2025 + vázání rMotion3 12GW
Kategorie: crosscarve (špičkový výkon na sjezdovce i v neupraveném terénu)
Lyžař: sportovní až vysoce sportovní
Rozměry: 125 - 72 - 103
Délky a rádius: 158 cm (12.7 m), 163 cm (13.5 m), 168 cm (14.5 m), 173 cm (15.4 m), 178 cm (16.4 m)
 
Jádro: celodřevěné Speedwall Multilayer Wood Core
Konstrukce: 3D.Glass, Full Sidewall, Full Titanal,Tailored Carbon Tips
Vázání: 

Marker rMotion3, DIN 5-12, váha lyžaře cca 50-120 kg

(kvalitní vázání s kovovou výztuží paty pro sportovního až vysoce sportovního lyžaře)

 

 

Popis:

Nová vysoce sportovní top univerzálka inklinující ke středně dlouhému až krátkému oblouku od Völklu - Peregrine 72 pro sezónu 2024/2025. Nástupce Deaconu 72. Konstrukce s klasickou plnědřevěnou sendvič konstrukcí Speedwall Multilayer Woodcore s Powered Titanium /3D profilovaná titanalová vrchní vrstva/ pro vyšší torzní vyzpevnění lyže. Špičkové držení na tvrdém až zledovatělém podkladu i ve velmi vysokých rychlostech, výborné chování i v měkčích podmínkách díky širšímu středu 72 mm. Dobrá tolerance odpoledních měkčích podmínek  Novinka využívající koncept průhybu lyže Tip and Tail Rocker u tohoto modelu se snahou o vysoce sportovní až závodní pojetí. Styčné body skluznice jsou posunuty blíže ke středu lyže a umožňují lepší točivost v pomalejší rychlosti a při rychlejší jízdě po zapojení celé délky dociluje lyže v delším oblouku vyšší stability.

Pamatujete?

Crosstiger Carbon, Tigershark 10, Deacon 74 a do minulé sezóny Deacon 72? Je možné stále dokola vyvíjet lepší materiál? 

Nástupce skvělé varianty Deaconu 72, lyží se snahou k univerzálnímu pojetí jízdy pro kratší až středně dlouhý oblouk pro sportovního až vysoce sportovního lyžaře. O něco málo menší přední rocker pro vyšší stabilitu ve středně dlouhém obloku oproti předchůdci Deaconu 72. V kratších délkách i skvělá varianta pro zákazníky, kteří vyhledávají charakter slalomové lyže i do měkčích rozoraných podmínek. Pokračování bestselleru na naší kamenné  prodejně v Praze..

Jste majiteli lyží Tigershark nebo Crosstiger a hledáte náhradu za tyto starší modely? Chcete o něco komfortnější chování a přitom skvělý požitek držení na hraně? Tak toto může být skvělá varianta.Točivost jako Tigershark 10, určitě ještě o něco rychlejší a snadnější nakrojení oblouku díky přednímu rockeru a přitom torzní pevnost stejná nebo vyšší jako u Crosstiger Carbon nebo slalomky Racetiger Speedwall SL, přitom velmi pohodlné ovládání. Oproti Deacon 74 vyšší stabilita v delších obloucích díky mírnějšímu rockeru. Velmi dobré spojení.

Dodáváno i v kratší délce 158cm i pro naše sportovní "drahé" polovičky.

Doporučená délka: -15 cm až 0 cm k výšce postavy

Model Peregrine 72 si můžete na vyžádání na naší prodejně v Praze zapůjčit k vyzkoušení.

 

Poradenství a cena:

Naší prioritou je odborné poradenství, individuální přístup a servis na kamenné prodejně v Praze, kterou provozujeme od roku 1995. E-shop je snaha o přehled části sortimentu, který nabízíme. Pro aktuální cenovou nabídku a radu ohledně výběru lyží a ostatního sortimentu nás prosím kontaktujte.

 

 

Nezapomínejte ovšem, že i dokonalou lyži je možné zkazit špatným servisem. Až 30% charakteru lyže dělá servis. A zvláště u modelů, kde se kalkuluje s požadavkem na špičkové držení na hraně ve vysokých rychlostech, je požadavek na kvalitní servis o to větší. Proto jsme v posledních letech kladli nejvíce důraz na zlepšení servisní činnosti naší firmy. Po kladných zkušenostech z uplynulých sezon, můžeme potvrdit, že jsme schopni Vám nabídnout špičkový servis Vašich lyží za rozumné ceny. Poradíme s úhlováním, strukturou, opravou, atd.. Nabízíme nejen servis na strojích Montana, ale i ruční servis prováděný profesionálem se zkušenostmi s úpravou lyží v závodech světového poháru. Více o našem servisu zde.

Vyzkoušejte náš servis a uděláme pro Vaše lyže maximum!

Vázání rMotion3
Model je dodáván s deskou a inovovaným vázáním Marker rMotion3 12 GW, které má oproti svému předchůdci širší základnu (tím i kontaktní plochu spojení s lyží pro optimální přenos sil od lyžaře do lyže) a nižší hmotnost. Uložení vázání na lyži je plovoucí (pevný bod je pod patou), čímž je dosaženo většího zrychlení při výjezdu z oblouku.

Kopírování našich stránek.

Upozorňujeme, že webové stránky nebo jakákoliv jejich část, obrázky produktů, popisy produktů včetně technických údajů, desing webových stránek jsou naším duševním vlastnictvím a nesmí být bez našeho souhlasu žádným způsobem zkopírovány nebo jinak využity. V případě porušení této právní doložky se vystavujete nebezpečí dle § 121/2000 Sb.