https://www.traditionrolex.com/15
https://www.traditionrolex.com/15
vázání MARKER Kingpin mWerks 12, 75-100 mm - LSS5154
https://www.traditionrolex.com/15
volkl
head
blizzard
tecnica
holmenkol
poc
leki

vázání MARKER Kingpin mWerks 12, 75-100 mm

Kód: LSS5154
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Marker
Dostupnost:Skladem
Naše cena: 13 699 Kč s DPH
Běžná cena: 14 299 Kč
Sleva: 600 Kč
{{cluster.nazev}}
vázání MARKER Kingpin mWerks 12, 75-100 mm

 

 

Popis:

NOVINKA 2019 - Špičkové skitouringové vázání Marker M-WERKS, které díky své nízké váze a vysoké tuhosti najde uplatnění nejen při všech skitouringových aktivitách, ale i při freeridu.
Vázání M-WERKS má zásadní výhody PinTech upínání - jednoduchou konstrukci i nízkou hmotnost, navíc přidává bezkonkurenční tuhost, tolik ceněnou při zdolávání náročných sjezdů.
Vázání M-WERKS má nastavitelnou vypínací sílu, která je stálá za jakékoliv situace a v jakýchkoliv podmínkách, navíc je možné ji seřídit pomocí standardního testovacího vybavení. Odlehčená carbonová konstrukce špičky i patky umožňuje přímý a přesný přenos sil, tolik potřebný pro dosažení maximálního výkonu.
Nastavitelné vodící prvky ve špičce výrazně usnadňují upnutí boty do vázání. K vázání je možné velmi snadno přidat stoupací železa.
Ve srovnání s ostatními vázáními typu PinTech je vázání M-WERKS lehčí, bezpečné a lépe přenáší energii.


Specifikace:
DIN: 5.0 - 12.0
Špička: PinTech
Patka: Rotate Pivot
Výška nad lyží: 18/25 mm
Šířka brzd: 75 - 100 mm
Hmotnost s brzdou/bez : 620g/540g
Doporučená váha lyžaře : max.110 kg

 

Poradenství a cena:

Naší prioritou je odborné poradenství, individuální přístup a servis na kamenné prodejně v Praze, kterou provozujeme od roku 1995. E-shop je snaha o přehled části sortimentu, který nabízíme. Pro aktuální cenovou nabídku a radu ohledně výběru lyží a ostatního sortimentu nás prosím kontaktujte.

 

Kopírování našich stránek.

Upozorňujeme, že webové stránky nebo jakákoliv jejich část, obrázky produktů, popisy produktů včetně technických údajů, desing webových stránek jsou naším duševním vlastnictvím a nesmí být bez našeho souhlasu žádným způsobem zkopírovány nebo jinak využity. V případě porušení této právní doložky se vystavujete nebezpečí dle § 121/2000 Sb.