https://www.traditionrolex.com/15
https://www.traditionrolex.com/15
vázání Kastle FREE TOUR 12 2.0 - LSS0717
https://www.traditionrolex.com/15
volkl
head
blizzard
tecnica
holmenkol
poc
leki

vázání Kastle FREE TOUR 12 2.0

Kód: LSS0717
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Kastle
Dostupnost:Skladem
Naše cena: 12 650 Kč s DPH
Běžná cena: 14 050 Kč
Sleva: 1 400 Kč
{{cluster.nazev}}
vázání Kastle FREE TOUR 12 2.0

Popis:

Vázání FREE TOUR 12 2.0 je v nabídce vázání Kästle unikátní. Je vyrobeno z vysoce kvalitního hliníku, váží pouhých 375 g, ale přitom vždy odvede špičkový výkon. Je to ideální volba pro lyže Kästle z modelové řady TX. Širší přední díl zaručuje optimální přenos sil do lyží. Díky speciálnímu ergonomickému provedení se s vázáním velmi snadno manipuluje. Magnetické klapky se se dají snadno a rychle ovládat pomocí lyžařské hole a společně s otočnou patou nabízejí celkem 5 úrovní opory při stoupání.

K vázání se zvlášť prodává FREERIDE SPACER, který lze použít zároveň se zadním dílem vázání a zlepšit tak přímý přenos sil z bot do lyží. Instalace těchto doplňkových dílů je snadná a rychlá.

Poradenství a cena:

Naší prioritou je odborné poradenství, individuální přístup a servis na kamenné prodejně v Praze, kterou provozujeme od roku 1995. E-shop je snaha o přehled části sortimentu, který nabízíme. Pro aktuální cenovou nabídku a radu ohledně výběru lyží a ostatního sortimentu nás prosím kontaktujte.

 

Kopírování našich stránek.

Upozorňujeme, že webové stránky nebo jakákoliv jejich část, obrázky produktů, popisy produktů včetně technických údajů, desing webových stránek jsou naším duševním vlastnictvím a nesmí být bez našeho souhlasu žádným způsobem zkopírovány nebo jinak využity. V případě porušení této právní doložky se vystavujete nebezpečí dle § 121/2000 Sb.